Årets første løbetur :o Omg

Altså, hvad er det lige der foregår med mit kærlighedsforhold til Joe (& The Juice) ? 

For ca 1 år siden begyndte jeg at komme på Joe.

Tror faktisk det startede i lufthavnen da jeg skulle til England og besøge min ven Jay.

Drengene hos Joe var så søde og rare at snakke med og vi fik endda optaget en mega sjov video til min Facebook side.

Mine veninder griner altid af mig og siger ‘Det er kun dig der pludselig efter ti min har stablet 10 fyre på benene foran et kamera og laver en video til dine følgere’ haha Jaaaa det er skørt men vi lever, og jeg er fan af at springe ud i ting og ikke tage mig selv for højtideligt, giv den gas! :D

Jeg har en evne til at lære nye mennesker at kende alle mulige steder og hurtigt etablerer jeg ligesom bekendtskaber og venskaber. Og jeg elsker det!

Herefter begyndte jeg at komme ret ofte på hovedbanen, mange timer, mange penge og mange kaffe (kaffer?) senere fik jeg et helt fantastisk venskab til bar chefen Morten derinde.

Jeg begyndte at komme og drikke kaffe og havde han sin bærbar med jamen så langede han den gladeligt lige over disken og så kunne jeg sidde og få lavet det jeg skulle mens jeg nød den fede energi som er derinde. (Tak Morten)

Gammel Kongevej blev også jævnligt besøgt, super skønt personale og ej at forglemme Valby’s nye Joe som ligger inde på selve stationen.

Jeg spiser næsten aldrig derinde, selvom jeg elsker deres sandwich, men det er kaffen og juicen jeg kommer for :D

Jeg kan lide mange af deres barer, skal jeg dog vælge 3 er det indtil videre

 • Hovedbanen
 • Gammel Kongevej
 • Valby

Men der er altid plads til flere i mit hjerte ;)

Nåh hvad er det så jeg helt præcist køber når det er:

Jeg veksler altid mellem en stor pink latte (når det er pink krus betyder det stor, dvs en gul er en mellem) så en stor latte med soyamælk fordi jeg ikke spiser/drikker mælkeprodukter længere.

Jeg er lidt kræsen med soyamælken, fx kan jeg desværre ikke lide Baresso’s soyamælk :(

Men elsker Joe’s!

Vil jeg gerne spare på kcal bestiller jeg en ‘Cup of Joe’ det er en americano/sort kaffe og så beder jeg om en sjat soyamælk i, kaffen kan smages super tydeligt og det er jeg vild med!

Af deres juicer har jeg næsten prøvet dem alle og min absolutte yndlings er en Sportsjuice med banan. Også god til inden træning fx.

Udover det køber jeg ofte et stykke frugt derinde til 5,- hvis jeg lige trænger, da jeg ofte er på Joe inden træning så skal jeg lige have lidt hurtig energi, og der er et stk frugt en super mulighed lige at kunne købe med.

Mange spørger mig om jeg arbejder hos Joe, haha selv deres personale har før spurgt mig.

Kan godt forstå det, jeg ved meget om dem, følger med og er nysgerrig på det :D

Svaret er nej, jeg betaler som alle andre dødelige mennesker meeeeen jeg gad da godt at blive sponsoreret af Joe, det er ingen hemmelighed og hvem ved måske en dag det bliver aktuelt.

Jeg synes det er en skam at mange har de fordomme omkring Joe som de har.

Selvfølgelig vil der altid være en mindre serviceminded person et sted eller to, men generelt i alle de barer jeg har besøgt (og her snakker vi både Sjælland og Jylland) er medarbejderne mega søde, udadvendte, snakkesalige, og respektfulde.

Man skal selvfølgelig kunne tåle at få et lille smil på læben og en rap replik i ny og næ fra en ung (sprød) gut haha men det er det jeg godt kan lide, stemningen, friskheden, musikken, og tempoet.

Det så meget federe at sidde med sin iPad eller computer og lave ting på Joe end at sidde et tørt sted og håbe på at de har puttet ekstra koffein i latten for at kunne holde sig vågen :D

Jeg elsker deres koncept, og nej de er ikke ubehagelige overfor dig hvis du ikke er blond og har silikonebryster hehe…

Jeg har kun oplevet gode ting. Og samtidig synes jeg man får hvad man betaler for, det er lækkert, friskt og jeg elsker simpelthen deres kaffe.

Selv mine følgere har flere gange givet mig klippekort i gave til Joe’s kaffe – jeg må være indbegrebet af Joe og jeg er sikker på vi får et livslangt forhold. <3

Men håber dog snart han giver mig lidt LOVE og ikke kun ruinerer mig fordi jeg er så afhængig haha. :D for ja det er en dyr fornøjelse med de besøg jeg gør mig :o

Håber i kunne bruge det til noget og at i får en dejlig dag.

Kys Sofia ❤️

3 COMMENTS

 • But, sometimes, things get it wrong so all of your sudden which you
  just cannot do anything to prevent it Webcam Sex Ametuers geographic breakdown, you
  are able to see that this is a bit bit different probably than it is often during the past.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bak Rosendal

  jeg er selv blevet så inspireret af al den kaffe og lækre steder, må kigge forbi Valby en dag ;-) Måske jeg møder dig der

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Årets første løbetur :o Omg