Minus 50 kg senere :o – Sofia Saidana
At dyppe tåen i det forbudte hav!

Minus 50 kg senere :o

Jeg kan simpelthen ikke forstå at det er mig på det billede der!

Men jeg kan huske følelserne jeg havde lige så tydeligt.
At være fanget i en kæmpe depression, dopet med medicin, spise familiepizzaer og 2 bøtter Ben&Jerry samt besøge 4 forskellige 7-11 på en nat var bare småting dengang.
At få sovepiller fordi jeg ikke kunne få ro men stadig var igang med ædeflip, gjorde at jeg kunne vågne op næste morgen med brød i munden.
Husker endda en nat hvor der ingenting var at spise, så kastede jeg mig over en kæmpe pose ristet løg og en spiseske i hånden, så var den tom.
Ingen skal nogensinde fortælle mig at det jeg har været igennem har været det værd fordi jeg er så stærk Idag og kan hjælpe andre. For jeg har så meget smerte på sjælen som jeg for alt i verden ville have undværet.
Men jeg er stadig ovenud glad for at kunne hjælpe, motivere og inspirere jer og jeg føler jeg krammer jer virtuelt hver dag, for det fortjener i!
Jeg var så træt af livet og havde så ondt både fysisk og psykisk men uden kræfter til at ændre på tingene!
Tragisk!
Som jeg altid siger kun DU kan kæmpe, kun DU kan ændre de ting der ikke er gode for dig, DU kan ændre dine motionsvaner, DU kan ændre dine spisevaner, DU kan ændre dine tankemønstre!
Men fordi DU kan ændre det og ingen kan gøre det for dig, betyder det på ingen måde at det er nemt.
Ræk ud, snak om de ting der er svære at snakke om, det er en giga styrke at bede om hjælp og på ingen måde en svaghed at sætte ord på dine følelser samt frustrationer fremfor at blive ved med at dyrke de ting som ikke er gode for dig!
Det eneste du skal dyrke er karma, lykke, smil, latter og de mennesker som er gode for dig, som løfter dig op og giver dig en masse selv når du ikke har noget at give af.
DU KAN, JEG KAN og sammen er vi stærkest.!
Vær helten i dit eget liv!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

At dyppe tåen i det forbudte hav!