Basica. Uundværligt under mit vægttab.

Boost your mind and body. Morgenmad og frokost i et!

 

Forleden morgens juice’energi’bombe! – #Detrenehimmerige

Citron Ingefær

Avocado

Agurk

Selleri

Spinat

Broccoli

1 tsk Acai pulver

1 spsk hørfrøolie

Det overskydende ‘mos’ af grøntsager som var tilbage i juiceren efter de blev presset går jo ofte til spilde, meeeeen noget smart smart skal i lige høre, jeg vejede nemlig 200 g af, hvilket var lige den portion der var overskydende i maskinen, blandede persille, salt, peber, timian og 2 æg i – stegte dem herefter som små pandekager på panden og spiste til frokost med 1/2 avocado.

#Stopmadspild #Respekterdinkrop #Kæmpforditmål

Mange af jer spørger til min juicer, den kan fås lige her:

Jeg og min nye juicer har et yderst skønt blomstrende forhold. Elsker den ♥

#Purelove

Nat nat herligheder :)

2 COMMENTS

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Basica. Uundværligt under mit vægttab.