Sikke en aften… – Sofia Saidana

Sikke en aften…

 Oh my……

Jeg går meget meget op i at hver gang jeg er ude eller sammen med mennesker som ved jeg er igang med vægttab skal de bare gøre lige præcis som de har lyst til.

Jeg har taget et valg og det skal ikke gå ud over andre. Og jeg vil gerne på sigt kun spise søde sager når det er fordi det er nydelse og IKKE overspisning! For der er STOR forskel!

Nå men igår skulle jeg hjem hos min veninde og hendes mand,  jeg skrev tidligere på dagen til dem at jeg var på diæt Idag og de endelig ikke skulle holde sig tilbage! Det mente jeg også! For de skal ikke tage hensyn men spise lige det de har lyst til med deres børn og nyde denne påske aften.

MEN da jeg kom derhjem og så… ja hvad skal man sige indbegrebet af min fortid Ben & Jerry x 2 og alt muligt andet kunne jeg kun sige ‘SHIT folk plejer altså ikke at lytte så meget til mig når jeg siger de bare skal give den gas men WOW de tog det godt nok bogstaveligt’ :D :o Helen og jeg fik et mindre grineflip haha :D

Planen var at spise en Raw Bite til dessert men det jeg er igang med er jo at tage sunde valg som er gode for min krop, jeg vidste en Raw Bite i længden denne aften ikke ville gå, så det var enten Ben & Jerry plus alt det andet eller mango, kokos, vanilje skyr og mørk chokolade som jeg LØB ned i Irma og købte – så var jeg ellers klar til filmhygge.

Det sku da lidt sejt.!

For det handler ikke kun om kcal, men spiser du lidt for meget af noget, så hellere vælg de gode ting for kroppen fremfor noget der gør at du knap nok kan trække vejret i dine bukser bagefter og hverken er godt for psyken eller fysikken!

Fordi mine drømme er vigtigere end mine undskyldninger!

#pleasekillme #haha #sundhedførbenandjerry #frimigfradetonde

Jeg klarede det! Vanilje skyr, mango, kokos og mørk chokolade røg ned i skuffen (maven) og jeg er glad og tilfreds! Ehm og en smule hungrende efter Ben men det er en anden sag. Cookie dough er en ener :( :D

MEN jeg er på vej, mad skal ikke styre mig – jeg styrer det!

Basta!

Ønsker jer en dejlig dag.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Du er på vej..