Meet up i Aarhus. – Sofia Saidana
Se og Hør Interview..

Meet up i Aarhus.

Jeg elsker at pleje mine følgere.

Og flere gange har jeg med succes lavet Meet Up i Aarhus for jeg faktisk bare har sagt ‘Nu stiller jeg mig foran baresso kl det og det, kom glad og drik en kaffe med mig’

Begge gange er de sødeste mennesker dukket op og jeg er så taknemmelig for det.

Det er så rart at få sat ansigt på og bare møde den gode energi de har haft med.

Det skal jeg helt sikkert gøre igen.

Her kan i se lidt billeder fra dagen for ca 1 år siden i Aarhus. Tak til dem der dukkede op :D

    

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Lotte

    Kæreste Sofia. Hvor er det dybt inspirerende og læse din blog, har et stykke tid fulgt dig på face, dog meget overfladisk, men har nu den sidste time begravet mig i din blog. Fedt du er så hudløs ærlig. Er selv igang med et stort vægt tab, har til nu smidt 20,2 kg. Det en utrolig spændende rejse jeg har begivet mig ud på men er du tossede det os til tider super hårdt. Glæder mig til og læse meget mere om din rejse. Håber du må få en dejlig dag. Og tak for et spændene indblik i din rejse. Mvh Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Se og Hør Interview..