Eeeeehm?

YES!

 YES – jeg kom afsted til træning!

YES – jeg spiste en kyllingesalat på Vivaldi igår uden at det blev til mere end det.

Er i klar over hvor svært det kan være bare at spise ude og slippe kontrollen lidt når man har overspisning i blodet? Det kan på nul komma fem føre til b,c,d,e OG f hvis man først har sagt a.

Det kræver den vildeste styrke! Uanset om det er en kyllingesalat eller nachos. Og det er en fact.

Mange forstår det ikke og det er en længere forklaring jeg kommer ind på en anden dag. Derfor har jeg haft den vildeste elevator vægt det sidste år. Men men tænk på det du lærer af hver gang at du tror noget vil gå og det ikke går.

Mange af jer er imponeret over min selvindsigt, men hvor tror i jeg har den fra? Alle mine bump på vejen!!!!! Nu har jeg holdt min diæt i 7 dage – slippet en liiiille smule med skyr, kokos, mango og mørk chokolade i torsdags og fortsat uden det blev til mere. Igen prøvet en liiiille fin grænse på vivaldi igår og videre som det helst skulle. Vejning på onsdag og solen skinner. :D

Så en highfive til mig for træning og succes med den kæmpe lækre kyllingesalat igår, samt sunde godter forleden.

Hvad har du gjort Idag som er godt for dig?

Og er du til påskefrokost mens du læser dette er det ikke noget med at sige AARGH ‘jeg burde heller ikke have spist det, drukket det bla bla bla.’ Så længe du i det mindste mindste nyder det. Ellers er det da først det vildeste spild.

Har du gået en tur? Luftet hunden? Leget med børnene? Kigget op mod solen og fået et smil på læben? Måske løbet en tur? Købt en buket blomster? Bestilt en rejse? Eller sovet længe – gør noget godt for dig selv HVER dag! Det er balsam for sjælen.

Kys♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Eeeeehm?