......

Det skete bare ikke!

   Aaaargh! Nu skal i bare høre!

Jeg har haft en super lang dag Idag, hyggelig men lang.

Planen var at jeg skulle træne efter jeg havde haft mine aftaler, først møde, så café med min veninde og en strøg tur, herefter tog jeg til fitness dk Valby for at træne, det krævede virkelig meget at komme derover fordi jeg langt hellere ville hjem på sofaen efter en super aktiv uge.

Men da jeg har vejedag imorgen ville jeg alligevel rigtig gerne lige få givet det sidste energi jeg havde så jeg ved jeg har gjort hvad jeg kunne uanset hvad vægten siger, for det er på ingen måde det det kun handler om under et vægttab.

Jeg kommer langt om længe til fitness dk Valby. Klæder om og da jeg står med røven bar… Bogstavelig talt.. :O Ser jeg at jeg fandme har glemt mine træningsbukser derhjemme! Sig mig. Hvad foregår der…Er det skjult kamera eller hvad :/ Jeg vidste godt at tog jeg først hjem ville jeg nok ikke få trænet, tog hjem og sad og surmulede ca 30 min….

SÅ tog jeg en beslutning, skyndte mig at pakke mine træningsbukser, tage en banan i hånden og så ellers skynde mig til fitness dk sydhavnen inden jeg fortrød.

Jeg bed i det sure æble, og gjorde det! Tog kampen op, og gjorde det jeg havde sat mig for.! Det må man vidst gerne være stolt over.!

Fordi mine drømme er vigtigere end mine undskyldninger.

Hav en fantastisk aften derude. :-*

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

5 COMMENTS

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

......