God'detox'morgen..

Kan man virkelig elske træning.?

Jeg ELSKER at træne med Tahi Wilson.! Vi har den vildeste fest. Godt nok er der tæsk, sved og tårer indblandet men aldrig har det været sjovere for mig at træne. :D virkelig!

Jeg stod i omklædningen Idag og skulle i bad efter vores træning da en skøn kvinde siger ‘Gud Sofia det jo dig, jeg følger dig’ Vi fik en lang hyggelig snak og det gjorde mig SÅ glad at hun nu er begyndt hos Tahi med sin kæreste – hun sagde de klogeste ord til mig.

‘Jamen vi havde sparet nogle penge op og ville købe en bil for dem –  men vi bor midt i København, og det der ville ske var at vi ville bruge bilen til at køre ned og købe kage, SÅ vi har brugt pengene på Personlig træning til os begge hos Tahi.’ Helt seriøst… Jeg bukker og nejer, for jeres valg og jeres investering i jer selv, jeres liv og jeres helbred – og fordi i netop har valgt Tahi som jeg også sagde i omklædningen, handler det også om en masse psykisk med spisning osv kunne jeg ikke forestille mig en bedre træner til at håndtere det end Tahi, han er benhård ja! Men hold op hvor han samtidigt løfter en op med hans energi, positivitet og at møde folk hvor de er!

High five til jer ALLE! Fordi vores drømme er vigtigere end vores undskyldninger.

Og en lille tilføjelse, kan i huske at for bare 2 mdr siden ville jeg ikke træne i bare arme fordi jeg ikke følte mig tilpas? Se lige hvor flotte de er blevet indtil videre :D Det gør mig glad!

Det ender jo med jeg smider alt tøjet når jeg træner til sommer med den fart som det tager nu hahaha.(spøg til side) :D

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Camilla

    klart man kan elske at træne. Jeg træner selv 4 gange i ugen og elsker det! Det giver mig så meget på den psykiske side. I mandags blev jeg opereret og kan derfor ikke træne i 6 uger!! Kan næsten tude over det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

God'detox'morgen..