Fuld fokus på mit mål.

Åh nej, nu er det officielt!

Bum bum….

Det er ingen hemmelighed at jeg under mit vægttab har udviklet mig massivt og prøvet en masse grænser og udfordringer af.

Før i tiden ville jeg på ingen måde tage en udfordring op fordi jeg på forhånd bankede mig selv i hovedet med dømmende tanker og VIDSTE på forhånd at jeg ikke ville kunne klare det… Aaaaaaarh hva, meget meget dårlig indstilling at have her i livet, og det er jo en kæmpe mur der skygger for at vi kan rykke os fra det vi kommer fra til der hvor vi gerne vil hen.

SÅ… Mange ting har jeg sagt ja til, har medvirket i interviews, i programmet gennemsnitlig krop hvor jeg stod i et fitness center i bar mave med sportstop og kamerafolk rundt om mig, har sunget til en følgers bryllup – Ja mange mange ting er sket og jeg tror på at det helt sikkert har været med til at rykke mig gevaldigt. Både psykisk og fysisk.

Hvad har jeg at miste? Ingenting….

“Dem der prøver er allerede nået meget længere end dem som ikke tør forsøge”

Der er det her militær agtige forhindringsløb tror jeg godt man kan kalde det, som jeg har overvejet at prøve længe. Det er IKKE for sarte sjæle men man skal huske at det er sjov og udfordring og bare en mega fed følelse bagefter.

Men man kan ikke komme udenom at det er hårdt. Det hedder nemlig Nordic Race. Det har i nok allerede hørt om. De har forskellige forhindrings baner af forskellige Km flere gange om året og min rigtig gode veninde har nu været med 2 gange og klaret det til UG. Hun har begge gange spurgt mig om jeg ikke nok ville med, og fortalt hvor fedt jeg ville få det efter, men ærlig talt så har jeg simpelthen ikke turde kaste mig ud i det.

Af ren og skær frygt for at jeg ikke kan klare det. Katrine og jeg har lavet lidt grin med at selvom jeg vejer mere end hende, er jeg altså i bedre form end hende – og når hun kan kan jeg også, men alt sådan noget med at skulle løfte sig selv over ting, kravle i mudder mens folk løber bag og foran en har skræmt mig og jeg ved endda at jeg ikke er typen der lægger mig ned og siger STOOOP løbet, jeg kan ikke mere :D Jeg kan presse mig selv når det virkelig gælder.!

Jeg har et ønske om at klare det her løb, og blive ambassadør for Nordic Race – jeg synes det er et fucking fedt koncept, men så skal jeg jo også lige gennemføre det haha hjææælp og nu siger jeg dælme officielt JA til at jeg deltager i ‘THE SPRINT’ i Juni.

Der er nu ingen vej tilbage, og når jeg får min medalje efter løbet tror jeg jeg fælder en lille tåre eller to.

Jeg har været så heldig at få deres Sweat Shirt af min veninde, har længe plaget hende fordi jeg synes den er mega fed, så sagde hun at så måtte jeg deltage for at få den haha meeeeen jeg var ikke klar! Det er jo også vigtigt at lytte efter, men uden at være en forhindring eller undskyldning for sig selv.

Igår sagde hun at hun havde en gave til mig, og jeg fik endelig min Sweat Shirt, jeg vil bære den og tænke på at det er min opvarming til løbet i Juni. Så skal jeg dælme vise dem hvordan man klarer en forhindringsbane haha. EHM Yes Yes. Så deeeet.

Nordic Race I’m coming. Hvor der er vilje er der vej.! Så har jeg dælme også fortjent at blive ambassadør haha, HVIS jeg overlever selvfølgelig ;)

Ej kryds fingre for mig og hep på mig, jeg offentliggør når jeg har min billet og så er alle mine følgere mere end velkomne til at komme og heppe på mig, hvis altså i ikke har noget mere spændende at bruge dagen på :D

Kys fra mig.

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Sabrina

    Som følger vil jeg jo gerne komme og heppe, men overvejer at gå All-in og gøre det sammen med dig. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Fuld fokus på mit mål.