Frisk og let frokost.

10 ting du helt sikkert ikke vidste om mig!

1. Jeg har en massiv angst for edderkopper, så voldsom at jeg ikke tør være i det rum den er i, hvis jeg ser den. Uanset størrelse! Har før låst mig inde i soveværelset fordi der var en edderkop på badeværelset! (OMG) Stoppede engang 2 fyre i IKEA fordi jeg i panik ikke kunne køre videre med min vogn efter at have set en mikro edderkop. De grinte af mig men fjernede den dog for mig :D

2. Selvom jeg virker mega udadvendt og selvsikker er jeg bundærligt pænt usikker på en del områder. Fx tør jeg ikke selv styrketræne alene, fordi jeg føler at folk kigger på mig og tænker at jeg gør det forkert (og det er på trods af at jeg har mega meget erfaring med træning) Det handler om troen på at man kan, og det ved jeg jeg kan, men jeg vil ikke! Derfor tager jeg altid hold medmindre jeg træner med min personlige træner Tahi Wilson.

3. Jeg er højdeskræk, sådan rimelig meget! Jeg føler jeg kan se at jeg vil falde ned hvis jeg fx står på en altan højt oppe. WTF.

4. Jeg har faktisk været i et forhold med 2 piger da jeg var lidt yngre, ja altså ikke på samme tid. (Jaa den havde i nok ikke set komme hva. Haha)

5. Min angst for at miste gør ofte at jeg har svært ved at åbne op overfor mennesker jeg holder af og være mig selv, den slags tager tid men jo mere tryg jeg bliver ved personer jo mere lærer de mig at kende. For min facade er en ting, min egen person er en anden.

6. Jeg har været så afhængig af medicin og piller at jeg ca indtog 15 piller om dagen, derudover overspiste jeg ekstremt, kunne ikke mærke mig selv og mine følelser og jeg elskede det. For så kunne jeg jo ikke mærke smerte i livet. Sådan var det i 3 år HVER dag!

7. Jeg købte engang en chihuahua til 8000,- Jeg synes selv det var en super idé! Et par dage efter hmmmmm NOT SO MUCH! I 2 dage havde den tynd mave og sked overalt, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op med den, oooog så kunne jeg måske alligevel ikke overskue det SÅ den gav jeg da bare gratis væk hahahahahahaha! Til min frisør! Igen omg!

8. Efter de sindssygt vanvittige forhold jeg tidligere har været i, fyldt med sygelig jalousi og andre grimme ting, troede jeg at jeg var så ødelagt at jeg ikke kunne være i et forhold. Men jeg mærker mere og mere i takt med at jeg lærer mig selv at kende at det ikke handler om at der er noget galt med mig, men det handler om at den rette person kan rumme HELE mig, og ikke kun de gode ting.!

9. HVIS jeg var en af dem der kunne spise hvad jeg ville uden at tage på tror jeg ærlig talt jeg ville gøre det godt her i livet som tyndfed :D Sad but true, min kærlighed til mad er så unik og…. Forfærdelig :D

10. Selvom mine følgere synes alt hvad jeg gør for det meste er fantastisk, har jeg stadig en frygt for ikke at være god nok. Og jo mere jeg skal til at ud og holde foredrag og skrive bøger osv, jo mere angstprovokerende er det, for der vil komme sandheder på bordet som INGEN har hørt før! Dem har jeg nemlig gemt til disse lejligheder. Og laver jeg en bog skal ALT info og detaljer med, og DET er skræmmende, men jeg glæder mig! Virkelig!

Kys og kærlighed

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

15 COMMENTS

  • Hvor er det fedt at finde din blog her på BD! Jeg har set din for længe siden på tv og din historie brændte sig virkelig fast. Du er en stor inspiration! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Hvor er du dog sød, tusind tusind tak for de skønne varme ord Anna. Knus herfra <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

    Åhhh Sofia kender så meget til det med at styrketræne eller bare træne generet.. :-/ føler at alle kigger på mig.. Plejer også at tage hold det er meget nemmere :-O

    Ps. Tag dig ikke af de negative kommentarer folk skriver., nogen har bare ondt i røven og desværre er der sndre der lever af at skrive negative kommentarer :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    du er da godt nok den mest opmærksomhedskrævende, hykleriske, patetiske person, jeg nogensinde har mødt. Man får jo helt kuller over, hvor dum du er at høre på! Fede so

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie

      Emma – Hold da op en uintelligent kommentar! Der er vist en der har nogle problemer med sig selv… God bedring!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Elsker dig søs <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Ja vil også ønske dig god bedring herfra Emma, og super du følger med og bruger tid på at kommentere nu når jeg er så forfærdelig :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Punkt 5… Jeg kender det SÅ godt!
    Jeg er 26 og har mistet begge mine forældre til kræft, som henholdsvis 12 og 24 år.
    Jeg har også svært ved at åbne mig af frygt for at miste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jessie Lykke

    Kæreste Søde Sofia ♡ Hvor har du været meget igennem & hvor er du allerede kommet meget langt ♡ Dyb Respekt for dig og det du gør ♡ Glæder mig til dine foredrag og bøger ♡ DU ER ET FANTASTISK MENNESKE ♡ STORT KRAM fra Jessie ♡

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina f Fredriksen

    hej Sofia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Vildt fedt indlæg :-) Må jeg spørge om hvad opdateringen er på din oplevelse med hypnose? Altså om du stadig ikke har oplevet angst eller hvordan?
    /Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      De kommer løbende, opdateringerne og kan findes under kategorien “behandlinger” stort knus :) <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Frisk og let frokost.