Min 2. gang med Hypnose, fik grineflip af en kuglepen! – Sofia Saidana
Middag for 2 i sundhedens tegn.

Min 2. gang med Hypnose, fik grineflip af en kuglepen!

11024769_742510789196206_2994581528218820381_nHej søde mennesker, tak fordi i vil tage jer tid til at læse mine indlæg. Det betyder mere end i tror.

Forleden dag havde jeg min 2. gang med hypnose. Efter første gang var jeg slet slet ikke i tvivl om at hypnose vil rykke bjerge for mig. Det skulle være afprøvet FOR LÆNGST – men man kan jo altid kigge tilbage og tænke på hvad man ville gøre anderledes, det kommer man ingen vegne af :)

Har du endnu ikke læst om min 1. gang med hypnose finder du indlægget her.

Denne gang var også effektiv, men på en lidt anden måde end den første.

Mads Aggerholm spurgte hvordan jeg havde haft det siden sidst, og status efter den første uge er… Jeg kan slet slet ikke mærke min angst på samme måde! Tænk på den angst som har fyldt min krop i jeg ved ikke hvor mange år, den er bare blevet minimeret på 1, 2, 3 SOV! Som Mads ville sige :D Hvor vildt er det lige.

Jeg har kunnet mærke den lidt i ugens løb, men hvis jeg før har haft den i maven 15 gange om dagen, er den måske helt nede på 5 nu :O Det altså ret interessant!

Vi snakkede en hel del forleden dag, og jeg fortalte ham også at flere af mine følgere havde skrevet og takket mig for at have henvist til ham, de kunne nemlig også allerede mærke forskel efter en gang. Det glæder både ham og jeg!

Jeg fik nåle i igen (akupunktur) Nogle i hovedbunden, nogle i ørene, og en mellem øjnene for tankemylder.

Vi sad og snakkede om hvem jeg er og hvad jeg kommer fra. Vi snakkede en hel del om min facade. En facade som der altid er oppe, som fungerer som en forsvarsmekanisme, og som de færreste kan se ind bagved. Jeg kan jo være dybt deprimeret og samtidigt stå og sælge sand i sahara, ingen ville opdage det. Tror det handler om at jeg har været vant til at hvis jeg viste folk nogle dårlige sider, eller tillod mig at være sårbar, endte jeg med at opleve svigt i stedet. Det er virkelig en ulempe ret ofte, for folk ser mig jo altid som den smilende og positive pige, uden at de har en jordisk chance for at vide hvad der foregår bag smilet og de glade øjne. Vi snakkede om at det selvfølgelig er kommet grundet de svigt jeg har været igennem, grundet angsten for ikke at være god nok. Mads forklarede mig at jeg er flov over min fortid, jeg er flov over hvem jeg er, og jeg er flov over min krop, han kunne mærke det på mig. Jeg lever konstant i fortiden og ikke i nutiden. Jeg udvikler mig hele tiden, og bliver bedre og bedre til at stå ved hvem jeg er og hvad jeg kommer fra, men der er stadig lang vej. Vigtigt er det dog for mig at fortælle mig selv at jeg er nået SÅ langt, selvom jeg stadig har en masse at arbejde med. Jeg tør at være mere og mere ærlig og stå ved at jeg fandme kæmper for at skabe en forandring og bryde den onde cirkel jeg længe har siddet fast i. Nu skal det være slut!

Han fik lagt mig i hypnose, og jeg sad igen med dømmende tanker i mit hovede som “Sofia tag dig nu sammen, du kan jo ikke koncentrere dig.. Det virker ikke på dig.. Du får det aldrig bedre” osv osv.

Mads spurgte mig om en masse konstruktive spørgsmål, og han var rigtig nysgerrig på hvad der gemmer sig inde bagved, hvad der skete da jeg var lille, for alle de ting jeg kæmper med er ikke bare kommet uden grund.

Jeg skulle prøve at gå helt tilbage og se en episode i mit liv da jeg var omkring 5 år. Min mor og far skændtes helt vildt, og jeg kan huske at han slog hende en gang, Mads spurgte mig hvordan min mor reagerede, hvilket tøj de havde på osv, men det blev for meget for mig på flere punkter fordi, episoden husker jeg som et billede i mit hovede, mange ting fra da jeg var yngre har jeg fortrængt og derfor føler jeg at det jeg siger ikke passer, men Mads går meget op i at jeg skal sige min første indskydelse NU! Det er vigtigt du har tiltro til dig selv og bare siger det du tænker når du er til hypnose, men dermed sagt er det ikke let.

Det endte med at jeg brød helt sammen. Jeg kom ind smilende og glad som jeg jo altid gør, selv hvis jeg havde brækket benet tror jeg :D Og en time efter sad jeg dybt ulykkelig i stolen og græd og græd og græd. Mads spurgte hvad jeg kunne mærke, jeg svarede at jeg kunne mærke jeg var ked af det, og bange for at jeg ikke ville få det bedre.

Han sagde så at NU har vi fået åbnet for sluserne, vi har fået brudt min facade og kan gå igang med arbejdet i det forløb vi skal have nu. Han sagde også at det med jeg går rundt og føler jeg har svært ved at mærke mig selv, jamen lige nu kunne jeg mærke at jeg var ked af det, så jeg KAN mærke noget! Jeg har ligesom et panser glas oppe for mine følelser, jeg har fx også virkelig svært ved at få ros ind – når mine følgere skriver alle de søde ting, kan det være svært for mig, som i virkelig svært at forstå det er mig de taler om. Men jeg skal lære at åbne op, helt ind til hjertet. Og tænke på den lille pige jeg sidste gang til hypnose lovede at tage til mig og passe på altid, nemlig mig som spæd. For hvis jeg sagde højt til mine venner hvad jeg siger til mig selv om mig, så ville jeg ingen venner have sagde Mads så klogt.!

Efter hypnosen fik Mads tømt mit hovede og jeg blev i godt humør igen. Jeg sagde så endnu engang at jeg var i tvivl om om jeg havde været hypnotiseret. For jeg følte mig så forfærdelig meget til stedet hehe.

Han hypnotiserede mig så til at HVER gang han hev denne blå kuglepen frem, ville jeg få et grineflip – jeg tænkte aaaaarh hva!

Frem hiver han den blå kuglepen, og jeg bryder fuldstændig sammen af grin, FLERE gange. HAHAHA kan ikke lade være at sidde og smile mens jeg skriver dette.

Så status er: Hypnose er THE SHIT! Jeg er giga fan, skal derhen igen om en lille uge til min 3. gang, glæder mig til at dele det med jer, og angsten er minimeret. Når først den begynder at blive minimal er jeg såååå spændt på hvad der sker med min overspisnings trang, for så skulle jeg ikke have behovet for at bedøve mine følelser og ar på sjælen.

SÅ spændende, tusind tak fordi i læste med.

Kys og kærlighed

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

4 COMMENTS

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Middag for 2 i sundhedens tegn.