Bambi på lækker is… – Sofia Saidana
Dagens outfit og huller i bukserne!

Bambi på lækker is…

  NU skal vi have lidt på banen angående Beauty, og hvorfor ikke starte med min store afhængighed! Det er ikke negle, voksbehandling, eller bryn MEN jeg er aldeles vanvittig afhængig af Eyelash Extensions – og har været det siden min første gang for omkring 1 år siden.

Jeg har som en del af jer allerede ved noget gammelt permanent eyeliner som er vanvittig dårligt lavet, der er derfor et blåt skær over den kant der normalt bare ville være helt sort og fin, så for det første elsker jeg når jeg har vipper på, for så ses det blå skær slet ikke på samme måde.

Udover det er det jo ingen hemmelighed at jeg træner meget, og efter jeg fik koblet min personlige træner Tahi Wilson på føler jeg jo nærmest jeg ikke laver andet end at bo i mit træningstøj og fitness dk :D

Jeg nyder at kunne vågne uden at skulle bruge tid på mascara, og ofte smutter jeg direkte til træning. Efter træning bader jeg, og tager ofte ikke makeup på, så igen er det bare super fedt at have lidt ‘pynt’ og lækkerier i ansigtet udover mine mange fregner som kommer frem når solen skinner. Jeg er faktisk ikke afhængig af særlig mange ting. Meeeeen vipper kan jeg sørme ikke undvære. De få mdr jeg har været uden det sidste år har jeg bandet og svovlet af min mascara når den skulle på – for har du først fået smag for vipper, er det altså viiiirkelig svært at undvære, jeg taler af erfaring.

Der er mange gode vippe damer rundt omkring i dette skønne land.. Men når det er sagt er der også super mange jeg kender som har været uheldige med hvor de har fået lavet vipper. Jeg selv har også tidligere prøvet nogle ikke så heldige steder, og derfor var jeg liiidt betænksom da jeg skulle prøve det igen, det viser sig at det bare krævede den rette til at håndtere mine vipper !

Og her kommer Jette Engqvist ind i billedet! Jeg knytter ofte bånd til folk jeg virkelig godt kan lide, vi er jo alle ‘kun’ mennesker, og med det samme var jeg vild med Jette! Jette var faktisk en af mine følgere som fortalte mig at hun lavede vipper, så det skulle jeg da lige prøve.

Det er for mig en priotering – og jeg elsker elsker elsker det! Får ca mine vipper fyldt op hver 3. Uge.

Jette ejer d’lash og laver vipper i Kastrup. Hun har kunder som kommer helt fra Nykøbing Falster for at få lavet vipper af hende, det siger altså lidt.

Et helt nyt sæt Faux Minx lashes som består af single vipper, og er dem jeg får på, som ser helt naturligt ud når der i ny og næ er en vipper der falder af, koster normalt 795,- og giver dig de vildeste bambi vipper. Der er forskellige længder af vipper og sammen finder i den længde der passer bedst til dit øjes størrelse så du bliver fremhævet bedst muligt alle de gode steder :)

Søde Jettemus har lavet et tilbud til jer, fordi hun så gerne vil støtte op om mine følgere, og tilbyder derfor et fuldt sæt til 595,- I skal bare skrive ‘Sofia’s kamp i feltet når i booker online.

Jeg giver den op for Jette, glæder mig hver gang, ikke kun til vipper men også til at få vendt hele verdens situationen hihi, aldrig har det været dejligere at blive pillet lidt i øjnene. I kan booke tid til vipper lige her, eller tjekke hendes Facebook side her hvor hun har en masse før og efter billeder af vipperne.

Som i kan se på billederne er vipperne både fine med og uden makeup, på billedet i venstre hjørne er jeg lige blevet færdig med en times omgang Cardio og det gør altså virkelig en stor forskel. 

Kys til Jette og til jer. 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens outfit og huller i bukserne!