De kosttilskud jeg bruger under mit vægttab. – Sofia Saidana
Bambi på lækker is...

De kosttilskud jeg bruger under mit vægttab.

 Velkommen til. Og tak fordi du vil læse med. Nu skal vi snakke lidt om de kosttilskud jeg gør brug af dagligt :)

De af jer som har fulgt mig længe kan helt sikkert huske at jeg næsten fra start af da jeg lavede min Facebook side var helt og aldeles vild med Mk olie og Aronia saft og tog det dagligt. Elskede det!

Jeg tog det over en længere periode og kunne tydeligt mærke og se forskel, både på min hud, på min fordøjelse, min energi og min sukkertrang.

Jeg stoppede så med det for ca 6 mdr siden og begyndte i stedet at tage 1 spsk hørfrøolie dagligt da den både er billigere og også indeholder en masse gode fedtsyrer,

MEN…. Hver morgen havde jeg nærmest angst da jeg så den spiseske blive fyldt med den aldeles forfærdeligt smagende hørfrøolie. Jeg var vant til at blande 2 spsk aronia saft og 2 spsk olie og vupti ind i gabet uden hverken at skulle skylle efter eller at få brækfornemmelser. Helt ærligt, efter min spsk hørfrøolie hver morgen skulle jeg af uforklarlige grunde altid slå en stor bøvs (charming I know :D) og den smag der efterfølgende kunne smages var IKKE rar! Og den smagte IKKE af blomster ;)

Jeg besluttede så for 2 uger siden at smide hørfrøolien ad H til, og bestille Mk olie samt aronia saft. Og puha hvor det bare er rart at være back to basic. Der kan jeg altså ikke gå på kompromis. Selvom jeg blandede hørfrøolien op i både smoothies og juice gik det bare ikke og det blev et kortvarigt forhold for mit vedkommende (pubad) 

SÅ… Mk olien blander jeg et shot af hver morgen, 2 spsk olie og 2 spsk aronia saft, jeg bruger den saft der er sødet med æble, den smager himmelsk.

Engang var det fedtforskrækkelsen jeg havde, nu er jeg blevet gladere og gladere for det gode fedt og er jo også uddannet kostvejleder, det er simpelthen SÅ vigtigt at kroppen og vores celler får den fedt vi har brug for. Både fra nødder, avocado og de umættede fedtsyrer.

Olien gør blandt andet at du nemmere kan ‘smide’ fedt ved at din krop får det den har brug for, så den ikke holder på fedtet i stedet. Den arbejder i dine celler, kan mindske sukkertrang, styrke koncentrationen, fordøjelsen, og meget mere. 

Udover det har jeg som nemt før også undervejs i mit vægttab været sindssygt glad for Basica, og er det stadig.

Basica Aktiv er for mig uundværligt for kroppen fordi jeg binder en del væske, og det er især godt under vægttab.

Basica indeholder hurtigt omsættelige basiske mineraler i citratform.

Det er sødet med stevia og smager mega godt af citrusfrugt og kan nærmest nydes med et par isterninger i en varm sommerdag også (ja jaaaa fancypancy)

Jeg drikker et glas Basica morgen og aften, der følger en lille måleske med som du tager en af og fylder glasset op med vand, det bruser herefter lidt og så er den ellers drikkeklar.

Basica hjælper til at opretholde din syre/base balance, er glutenfrit og laktosefrit, godt for fordøjelsen, stofskiftet og blodomløbet.

Det er helt sikkert aktiv du skal vælge fremfor den almindelige variant, denne smager så meget bedre. Har prøvet begge varianter.

Jeg har brugt dette produkt meget længe i mit vægttab da jeg som nævnt binder væske ret meget, og det kan også gøre det svært så at tabe de sidste kg.

Det kan vi ikke have vel! 

Jeg har så længe jeg kan huske bestilt mine produkter, både Mk olien + aronia og Basica gennem den dygtige og skønne kostvejleder Gitte Høj, du kan få super gode råd og vejledning af hende hvis du er i tvivl om produkterne og om de vil gøre noget godt for dig! 

Her kan du finde Mk olien, aronia saften, og Basicaen.

Hav en rigtig dejlig aften og håber du kunne lide opslaget.

Jeg nyder utrolig meget at kunne videregive mine erfaringer, for hold op hvor lærer man meget under sådan et stort og langt vægttab. 

Tusind kys Sofia.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Bambi på lækker is...