Dagens frokost på farten. – Sofia Saidana
MORS DAG MIG I R****!

Dagens frokost på farten.

 Det sker ret ofte at jeg finder ‘hurtige’ to go løsninger når jeg er ude fordi jeg er en del på farten.

Før i tiden brugte jeg mega lang tid på at forberede mad i bøtter hjemmefra, men ærlig talt så blev jeg efter 2 år på diæt træt af det. Jeg er vild med at spise frokost ude ofte og så laver jeg for det meste aftensmad hjemme.

Mellemmåltider har jeg for det meste med hjemmefra eller snupper en rawbite i 7-11 eller et stk frugt i netto.

Her er et bud på min frokost Idag, man kan nemlig sagtens være sund på farten og det bliver nemmere og nemmere heldigvis.

For bare 2 år siden var der slet ikke det samme udvalg af salater og ‘renere’ ting men alt mad var stort set stadig pakket ind i fedt og dej :D som stadig er mums haha! Men men det kan sagtens lade sig gøre med hurtige løsninger og Idag blev det til en salat med æg, rejer, råkost, ærter og majs samt min yndlings danskvand fra Aauador.

Det hele købte jeg i Føtex og det blev 32,- det er ikke galt for frokost vil jeg sige.

Tak til min skønne følger som stoppede mig og sagde Hej på fisketorvet mens jeg spiste, hun spurgte om vi kunne tage et billede sammen og selvfølgelig kunne vi det.

Jeg nyder at gøre en forskel og jeg nyder endnu mere at i kan lide det jeg gør.

Tak for jer og rigtig god aften fra Sofia. :-*

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MORS DAG MIG I R****!