HYPNOSE – 3. og 4. gang. Kunne ikke åbne øjnene !  – Sofia Saidana
Dagens frokost.

HYPNOSE – 3. og 4. gang. Kunne ikke åbne øjnene ! 

11150530_758156347631650_9069819006363563727_n

 

Så har jeg været til min 4. gang med hypnotisør Mads Aggerholm fra Shin Hypnose som i kan læse mere om her. I kan også læse om min 1. gang med hypnose her, og min 2. gang her. Jeg har simpelthen haft så travlt den sidste uge så nu vælger jeg at slå omgang 3 og 4 sammen i dette indlæg. Jeg går til hypnose 1 gang om ugen pt.

Og jeg elsker det stadig!

Vi er i fuld gang med at arbejde på min overspisning og min angst.

Som Mads siger, fjerner vi angsten fjerner vi trangen til at bedøve mig selv og mine følelser med mad.

Da jeg forleden var hos Mads, gav han mig noget jeg ikke troede var muligt, nemlig værktøjet til at lave selvhypnose…

Og her mener jeg ikke en hammer og skruetrækker haha – men han lærte mig og prøvede af sammen med mig hvordan jeg kan hypnotisere mig selv når jeg har angst eller føler mig ensom, føler mig ked eller hvis jeg har angst i maven.

Jeg magter ikke at det her skal blive endnu et ‘Jeg prøvede det og det hjalp ikke’projekt, kender i det?

Det klassiske jeg ville gøre her var at følge mit mønster og skubbe det til side når jeg kan mærke trangen til at overspise og sige ‘Jeg laver selvhypnose fra i imorgen og spiser nu.. Bare lige idag’ FUCK hvor har jeg lavet den mange gange og det skal være SLUT – jeg tager hypnosen meget alvorligt, og som jeg sagde til Mads, jeg kan så meget mærke at han kan sit kram, så jeg stoler fuldt ud på det han siger og de opgaver han giver mig, så meget at sagde han jeg skulle hoppe ud fra en bro var det da lige før jeg havde gjort det haha!

Nå… Jeg har nu prøvet i et par dage med det her selvhypnose, som er noget jeg kan gøre imellem behandlingerne..

De første 2 dage skubbede jeg det faktisk til side og gav igen efter for min trang til bedøvelse og mad.

ARGH!

Men igår besluttede jeg mig for at nu er nok fandme nok – nu gør du noget Sofia hvis du skal ud af denne her onde spiral og leve det liv du ønsker dig!

Så jeg gav den gas med selvhypnose og nu er jeg totalt tilbage på sporet!

Det var SÅ sødt, Mads har bedt mig om at sende ham en daglig smiley alt efter hvordan min dag har været og om jeg har kunnet lade være at give efter for min angst og overspisning og hold op hvor lærer jeg meget i dette forløb.

Jeg skal derhen i slutningen af denne uge og jeg ved at Mads vil rykke bjerge for mig som jeg har sagt før.

Det er så sjovt når jeg sidder i hypnose nogle gange kan jeg pr automatik ikke lade være med at tænke ‘hmm er jeg overhovedet i hypnose’ lige indtil Mads lidt halvflabet siger, du kan ikke åbne dine øjne lige nu vel?

Hahahaha hvad sker der for det, jeg griner altid højlydt for hvad foregår der med at man pludselig ikke har kræfter til at åbne øjenlågene.

Det er ikke bare en øjenåbner, det er den vildeste oplevelse. :D

Mads er altså helt unik og fantastisk og ikke mindst imødekommende.

Jeg glæder mig til næste gang og nu giver jeg den fortsat gas med selvhypnosen!

Glæder mig til at fortælle jer mere.

I kan læse alt om Mads, priser, behandlinger osv på hans hjemmeside som i finder her.

Der er også afdelinger andre steder i København hvis i kommer langvejs fra.

Kys jeres Sofia,

 

 

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens frokost.