Efter 5 år i frygt! // Jeg fucking gjorde det!

Cheatmeal // Nydelsesmåltid – At lege med ilden! Ædeflip i Fakta!

11059613_765616926885592_7940267510359679381_n

11181954_765616950218923_4979998559835391028_n

Et billede siger mere end tusind ord. Og det gjorde Vivaldi’s buffet altså også!

Nu har jeg længtes efter den SÅ længe, den er 10 METER lang, og spækfyldt med delikate lækkerier. Så idag skulle det være. Det føles som at lege med ilden når en overspiser som jeg gør dette, men ved i hvad – jeg vil bygge broen mod mine drømme, jeg vil bryde mine mønstre, og fejler mine planer jeg afprøver, er det værste at jeg ligger en ny!

Efter mit uheldige overspisnings’ flip jeg havde sidste gang rettede jeg lidt til i min nyligt indførte plan om nydelses måltid, for nogle også kaldet cheatmeal.

I kan læse om min gang der stak helt af lige her i indlægget “Kan du sige sukkerchok” .

Hver gang du lægger en plan – eller bygger en ny vej for dig selv – uanset om den funker eller ej, så husk at anerkend og ros dig selv for det.. Og så tag dine forbehold til næste gang, og lær noget af det fremfor at tage det som et nederlag.

Livet er for kort til at samle på nederlag, det siger jeg jer.

Mit nydelsesmåltid skulle idag bestå af læææækker brunch.

Men der er mange ting i det som jeg har overvejet..

HVIS jeg skulle spise brunch idag og gøre det her med nydelsesmåltid ordentligt, skulle det ikke som det normaltvis havde gjort, ende i ædeorgier da jeg jo er mega overspiser.

NIX, jeg må yde hvis jeg skal snyde :D Sagt med glimt i øjet! ;)

Jeg har knoklet røven ud af bukserne HELE ugen med træning, og virkelig gjort det godt.

Hver gang jeg har haft lyst til at overspise har jeg haft i baghovedet at jeg jo må spise og nyde lige hvad jeg vil Lørdag på Vivaldi.

Jeg må NYDE valgfrit det der svarer til et hovedmåltid og en dessert – plus/minus, det skal bare ikke vare hele dagen! Men det må jeg hver fredag eller lørdag, altså ikke begge dage, men en af dem. MEN det jeg så skal gøre anderledes er..

Det må ikke være dagen før jeg begynder.. (Det ville jeg normalt gøre) Fx lå jeg igår aftes i 4 timer og kunne ikke falde i søvn fordi jeg SÅ gerne ville spise. Det var mit gamle mønster der drev gæk med mig, og hvis jeg havde spist der, var der ingen brunch idag!

Jeg holdte ud, hvilket virkelig er en stor udfordring for mig, og vågnede imorges hvor jeg også tænkte konstant på liiige at gå ned i bageren for nu var dagen jo “startet” hvor jeg måtte spise. MEN aftalen med mig selv var BRUNCH på vivaldi, hverken mere eller mindre! Jeg snyder kun mig selv i sidste ende, og jeg vil sku så gerne vise mig selv hvad jeg duer til. Og respektere mig selv!

Jeg holdte ud, vi tog til Vivaldi, min veninde og jeg – og jeg faldt næsten omkuld med fråde om munden da jeg så deres brunch haha! Og så koster den kun 99,-!!!

Vi fik lynhurtigt fyldt vores tallerkener, og jeg holdte ikke igen, med deres pandekager, nutella, brød (of cause) mini kanelsnegle, og tebirkes – og så var deres scrambled eggs helt ubeskrivelig! Drak stempelkaffe og appelsinjuice ved siden af.

Det var SÅ lækkert, og jeg var simpelthen så glad på mine egne vegne over jeg havde klaret hele ugen uden at overspise, klaret igår uden at gå amok, og klaret morgenen uden at overfalde de første 5 snickers.

SÅ med god samvittighed fik jeg spist, nydt, og det var lige præcis det mål jeg havde sat mig.

Er i klar over hvor stort det er for mig at det gik?

Kan slet ikke beskrive det!

Næste weekend tror jeg jeg skal have mig en pizza og en Ben & Jerry :D Mums!

Nu kommer vi så til en af de sværeste ting for mit vedkommende ved dette cheatmeal.

Jeg fandt jo hurtigt ud af at det ikke kunne være en cheatday // Nydelsesdag – altså noget der varer hele dagen, fordi det stak helt af sidst, jeg kan jo for pokker spise så meget på en dag som et almindeligt menneske spiser på en uge, så det lærte jeg hurtigt, sadlede om og red videre, og nu sidder jeg her med en giga succes oplevelse!

Jeg havde inden idag aftalt med mig selv at jeg ville tage træningstøj med til Vivaldi, og så måtte jeg spise alt jeg havde lyst til derinde.. HVIS jeg tog op og trænede efter! UANSET HVAD!

Denne situation er nemlig så tricky, for mit hovede kører jo på det spor af gamle mønstre med at når jeg først har sagt A siger jeg også B,C,D,E,F! Og det vil jeg ikke mere!

Min veninde sagde også til mig på Vivaldi, at nu lovede jeg at tage op og træne og ikke gå hjem og gå amok i diverse ting ikk?

Jeg sagde at jeg blev nødt til at gå hjem og få en time på øjet, for jeg var godt nok mæt og mæt og liiidt mæt efter brunchen, pandekagerne sad helt oppe i halsen, men jeg fortrød ikke et SEKUND! Det var SÅ lækkert! Men jeg skulle derop idag! BUM!

Jeg tog hjem, og hvilede mig en time.

Djævlen på min ene skulder tænkte på om jeg skulle “Fortsætte og købe for 400,- søde sager i fakta” og så sagde min fornuft “NEJ! Sofia, du skal bygge din drøm og ikke grave din grav!”

Jeg satte musik på, tog træningstøj på, og selvom jeg var SÅ mæt, og træt kom jeg fandeme afsted! Det var overhovedet ikke en vild træning, jeg lavede lidt crosstrainer og løbebånd og efter 400 kcal forbrændt blev jeg nødt til at stoppe da jeg ikke kunne mere MEN alternativet var at fortsætte sukkerorgiet derhjemme, og jeg brød det!

Jeg sidder nu og smiler og drikker danskvand og glæder mig over at jeg opnåede det jeg havde sat mig for!

I ved nok godt hvor meget det kræver at tage op at træne generelt, men så med brunch i maven, OG at man har sagt A og normaltvis også tager hele alfabetet med i en giga overspisning, men at man stoppede ved A – det altså HELT vildt for mig!

Det her med nydelsesmåltid er fandme en af de bedste ideer jeg længe har fået, og det virker SÅ godt for mig! Jeg tror på jeg er klar til at rykke mig helt vildt nu!

Ja jeg får lidt ekstra kcal idag men de bliver hurtigt forbrændt igennem alle mine træninger resten af ugen, OG hvad er alternativet? Mange overspisninger i løbet af 1 uge og det vil ødelægge ENDNU mere! Så det her vil jeg altså anbefale til alle!

Som nævnt før kan der også være noget super godt i at “chokere” kroppen selvfølgelig med måde, en gang om ugen..

Og husk, den dårligste træning er den der ikke fandt sted!

Lidt er ALTID 100% bedre end ingenting!

Nu vil jeg takke af herfra, og ønske jer en helt fantastisk aften.

Af hjertet tak fordi i læser med.

Kys!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Efter 5 år i frygt! // Jeg fucking gjorde det!