Brunch i Hornbæk! – Sofia Saidana
WHAT'S going on!

Brunch i Hornbæk!

Jeg er simpelthen så meget igang med at nyde Sofia tid lige nu.!

Det var virkelig tiltrængt.

Jeg sidder netop i marianne’s have i Hornbæk og spiser brunch!

Marianne har jeg kendt i lidt over 1 år nu, hun startede som min følger og hun er bare et helt fantastisk menneske at have i mit liv.

Igår havde jeg brug for en pause fra det hele så spontant spurgte jeg om jeg måtte komme, og selvfølgelig måtte jeg det sagde hun.

Jeg blev hentet fra grisen og vi gik herefter Hornbæk rundt og ned til stranden hvor vi fik en is. Årets for mig, første vaffelis.

Herefter tog vi hjem til Marianne og hyggede med slik indtil hun blev træt og gik i seng. Jeg sad og nød stilheden og hyggede til kl 03. Så gik jeg også i seng.

Vågnede med kys på panden og Marianne som sagde farvel fordi hun har planer hele dagen hvilket er helt fint for mig. Jeg kommer ud i køkkenet og der lægger en seddel om at jeg skal lave mig en brunch og Marianne understreger flere gange at hun  ikke kommer til at mangle maden haha! Hun ved jeg ikke kan lide bare at tage.

Jeg fik lavet mig denne lækre brunch med skyr & müsli, æg, ost, tomat, kyllingepølser. Knækbrød, koldskål, romkugler, chai latte, og kaffe.

Sidder i haven i nattøj og kan ikke lade være at smile. Er mega meget i flow lige nu i dette øjeblik – jeg elsker Hornbæk og i det hele taget at komme væk.

Ønsker jer den bedste dag! Jeg kompenserer imorgen med motionsboksning Tahi ;)

Skål i koldskål for at lytte til sig selv og sine behov.

Familie viser sig på folks handlinger og ikke hvad de siger eller om du deler samme gener som dem.

Jeg er så taknemmelig for de gode mennesker jeg har i mit liv!

Kys, karma og kærlighed

        

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT'S going on!