Mine 7 Sommer dufte! // Must haves!

STOP tiden nu!!!!! Jeg er jo ikke klar! Embrace the pain siger du!

 

11295638_768037183310233_3646565314219544730_nNej nej nej altså! De seneste dage har mildest talt faktisk sejlet med spisningen! Jeg faldt sku i, og har dyrket min overspisning en smule, stadig ikke som før – meeeeen nok, lad mig bare sige det sådan. Jeg ved også hvorfor det sker. Der sker så meget intenst i mit liv lige nu som jeg snart vil fortælle mere om, og jeg har været så god så længe som i ved, og jeg vidste jo godt det var et spørgsmål om tid før jeg lige ville få nogle dage hvor min overspisning ville afreagere. Så det har den gjort nu, og jeg er hermed back in business og ser fremad, som jeg plejer at sige nytter det ikke noget at se tilbage og dunke sig selv i hovedet, for hvad får vi lige ud af det ? Jeg har også været ærlig over min træner Tahi Wilson og fortalt ham det da jeg faktisk skal/skulle vejes imorgen, meeeen med alt det chokolade i blodet vil jeg helst liige vente til næste Torsdag, så det gør vi.! Det er sket før, så videre og op igen, jeg lærer noget HVER gang! Sagen er den at for en uge siden var jeg mega meget inde i kampen, det kørte med træning, det kørte med maden – for jeg skal jo til NORDIC RACE (omg) på LØRDAG! Hvad siger i så ? Jeg har jo som sagt takket nej 2 gange til at deltage da min kære veninde spurgte mig, fordi jeg faktisk mildest talt følte at jeg ikke ville kunne klare det. Min fornuft ved at jeg kan, jeg er i bedre form end min veninde som har klaret det hele TO gange, jeg er stærk, jeg er god til at presse mig selv og jeg giver ikke op. Men det er min usikkerhed der spiller mig et puds som den jo gør når jeg står ud for en kæmpe udfordring. Forskellen er bare nu at jeg har sagt JA, jeg stikker IKKE halen mellem benene, jeg dukker op og jeg gennemfører uanset hvor meget jeg har spist de sidste dage eller hvor meget jeg ville ønske jeg havde nået at få trænet! I er mere end velkomne til at komme ud på amager fælled og komme og heppe :D Det er på lørdag og i kan læse mere om løbet The Sprint samt se de forhindringer der venter mig/os her.

Vores team hedder SKINNY BITCHES haha.. Jeg gennemfører! Og jeg vil herre gerne deltage i deres andre løb, jeg vil være Nordic Race ambassadør! Bum, så ved i det.. det kræver nok bare at jeg lige gennemfører ET løb i det mindste :D

O M G – ønsk mig held og lykke, tænk på mig – jeg lover jer for jeg bliver så stolt og glad når jeg har gennemført, og mine undskyldninger skal IKKE stoppe mig, jeg gør det her… FOR MIG!

Kys & Kærlighed – Sofia Saidana.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Mine 7 Sommer dufte! // Must haves!