Mmmm SUND sirup og andre godter! – Sofia Saidana
Morgen'Skyr med havregryn, mandler, æble og kanel.

Mmmm SUND sirup og andre godter!

 

 

10401353_777760892337862_696974991698848116_nHer ser i nogle af mine favoritter ved siden af komfuret, dem jeg oftest bruger. Selvfølgelig olivenolie, balsamico eddiker til at tilføre ekstra smag, en med citron og en med granatæble. Købt i Fakta. Herbamare urtesalt fra Urtehuset. Og selvfølgelig de 2 nye helt fantastiske sirupper fra Sukrin – nemlig deres fiber sirupper, du kan blandt andet bage med dem, hælde lidt ovenpå bananpandekager eller på din skyr om morgenen, de smager FANTASTISK!!! Der er 2 varianter, GOLD og CLEAR, lidt ligesom sukrin gold og sukrin almindelig, de indeholder ikke mindre end 70 g fibre og 5 g sukkerarter pr 100 g og er en perfekt erstatning for sirup og honning med en sødningsgrad på 60% i forhold til alm sukker og det er GENIALT ihvertfald for mit vedkommende. Sukrin laver bare de mest fantastiske produkter og jeg har dem alle, kan på ingen måde undvære deres sweet drops, sukrin gold, (det ved i allerede) og nu deres sirupper – de laver også lækker chokolade sødet med stevia, what’s not to love – ja jeg spørger bare. Har været kæmpe fan siden første gang jeg mødte teamet og produkterne!

Nyd dagen!

 

*Sponsoreret, læs mere herom*

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Morgen'Skyr med havregryn, mandler, æble og kanel.