This beauty is making me happy! – Sofia Saidana
SLIKBUTIK//Taget på fersk gerning af mine følgere!!!

This beauty is making me happy!

 Hvor heldig kan man være, ja jeg spørger bare! Helen Lucca, min bonus storesøster, min veninde, min guru haha – hun er simpelthen uundværlig! Vi mødes mindst en gang om ugen på vores sydhavns café Wolfie – og når det er tid til lidt ekstra nydelse er det sådan her det ser ud med græsk yoghurt, granola, ingefær sirup og en kaneltop til mig, en chokolade croissant til helen :D Vi har vores faste rutiner. Hun gør en kæmpe forskel i min hverdag, og hun ved det! Men hun kan ikke tåle rosen :b Nu får jeg muligvis skæld ud!MEN… Så er det godt det ikke altid er dig der bestemmer Helen :D

Selvom hun igår efter vi havde handlet og jeg slæbte posen sagde om jeg var hendes lille bitch! Hahaha man skulle nok ha været der! Helen stop dig selv! Kys kys.

Må i alle få en helt fantastisk dag, jeg skal jo til Aarhus imorgen og jeg kan simpelthen ikke vente!  

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SLIKBUTIK//Taget på fersk gerning af mine følgere!!!