Aarhus outfit!

‘PARTY med Bloggers Delight’ Outfit!

imageKjole & Sko/ H&M

Igår var en fantastisk aften! Jeg må indrømme at jeg var super nervøs for at dukke op til sådan et premium arrangement, jeg anede jo ikke hvad jeg gik ind til og hvordan folk ville ‘tage imod mig’ – Jeg havde mødt et par af de skønne ansatte hos BD og de er simpelthen så søde, men mine dømmende tanker mod mig selv var lidt på spil igår, MEN folk var SÅ søde! Jeg er simpelthen så glad for at jeg sprang ud i det og tog med.! Også fordi det så kun vil være nemmere fremover, da jeg nu ved at det er heeeeelt fint og jeg nød virkelig deres selskab. Vi fik danset, drukket drinks, snakket, grint og hygget og det var den bedste aften jeg længe har haft. Det var så tiltrængt at få koblet helt af. Min nye kjole havde jeg glædet mig til at få på, MEN når det så er sagt synes jeg den var liiiige stram nok, mine veninder havde lovet mig at den sad helt perfekt, men når man har vejet 120 kg så vil sådan noget i noget tid efter være svært, ihvertfald for mig. Når man nu endelig kan, så er det også med at udfordre sig selv og gøre det! Og jeg gjorde det!  Håber i får en skøøøøn dag. Jeg har så mange blogs jeg skal stalke på min tur hjem til København på mandag efter at have mødt SÅ mange inspirerende bloggere igår :D

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aarhus outfit!