Morgenmad i solen.

“Fighter” Ikram har Parkinson! Jeg har aldrig set noget lignende!

156591_179258175537268_745132605_nFor et par uger siden sad jeg i fitness dk på Nygaardsvej og ventede på at jeg skulle træne med min træner Tahi. Overfor mig sad en fyr som så helt almindelig sund og rask ud. Pludselig siger han med en meget lav stemme til mig “Undskyld må jeg spørge dig om din hjælp?” Jeg lægger mærke til at han næsten ikke kan bevæge sig – han ser helt stiv ud i kroppen, og han siger så “Jeg har Parkinson, jeg skal have min medicin så jeg igen kan bevæge mig, kan du give mig mine piller?” Jeg blev helt bekymret og fremstammede “JA SELVFØLGELIG” og hjælper ham straks med hans piller.. Vi faldt i snak, og landet ligger således… Ikram er en 41 årig pæn ung mand, han har parkinson som er en sygdom hvor kroppen spiser ens nerver langsomt, dvs man ender ofte med ikke at blive særlig gammel og mange med parkinson sidder i kørestol.. Ikram har trodset alle odds!!! Han kunne seriøst ikke engang dreje sit hovede da han talte til mig, han kunne ikke bevæge sig! Han sagde så at 20 min efter han havde taget sine piller ville jeg slet ikke kunne se han var syg.. Jeg tænkte “AAARH” kan det nu være rigtigt. Som minutterne gik og vi sad og snakkede fik han sku mere og mere bevægelse i kroppen, han sagde han var faldet om flere gange i anfald i fitness dk, han træner hver dag og hans krop nyder det! Dog er det aldrig til at sige hvornår han får et anfald og har brug for hjælp! Jeg sad med åben mund og polypper! Tænk at være så livsglad, på trods af alle de odds han har imod sig! Hans behandlere forstår ikke at han kan rende rundt selv og at han kan træne som han gør! Han så helt fuldstændig sund og rask ud, og han vil bare have det bedste ud af livet! Han bor i et hus med sin familie, men han klarer sig selv langt hen ad vejen. Jeg sagde til ham at jeg simpelthen blev nødt til at fortælle mine følgere om ham! Jeg var så imponeret… Ikram du er ALT for sej! Han rejste sig og sagde “Vi ses Sofia” før han så ellers bare spænede glad op ad trapperne, som om intet var galt! Og jeg sad tilbage med det største smil ever! Fucking sejt!!!!

HVOR DER ER VILJE ER DER VEJ! Gooooooooo Ikram!

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

7 COMMENTS

  • Marianne

    Vigtigt at sætte focus på neurologiske sygdomme. Fedt du gør det
    Parkinson har mange ansigter og man rammes i forskellig grad.
    En del bliver faktisk gamle med sygdommen.
    Fedt med så stor en livsgnist på trods af sygdommen.
    Tror selv på at at humøret er ca halvdelen af hvordan den forløber sammen med kosten som også er MEGA vigtig ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • John dalk

    Ikram er en god dreng. Jeg har nu kendt ikram vel snart en 10år og kan med sikkerhed sige at mange af os som kender ikram bliver ikke engang brugt som støtte. Ikram klarer den nemlig selv og bare flot og ku mange tudende danske hypokondere lærer en ting eller to af. Pludselig ser man her på FB at ikram er indlagt strAks begynder bekymringerne for ham at vågne 8 dage senere sidder fighteren på stranden i Spanien eller Tyrkiet. Han gir sig bare ik og ka ingen tage fra ham. Flot den måde du tager det hele på ikram! Med altmuligt held og lykke med den frygtelige sygdom. Din gamle ven John.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Søde Ikram..
    Jeg kender også Ikram fra min tid som ansat på nygårdsvej. Han har en fantastisk viljestyrke, og giver ikke op, selvom han har så alvorlig en sygdom. Ham er et stort forbilled og håber at lægerne finder en kur så han kan vinde over sygdommen.
    Tak for at du deler og ære ham, det har han fortjent☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Selvtak og tak fordi du læste med, Ikram er en vinder! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Tak fordi du viser sygdommen opmærksomhed !! Og seje Ikram. Min far har sloges med sygdommen igennem 20 år og han har kunnet kæmpe så længe fordi han har gjort det umulige for at holde sin krop i form . Min seje far kæmper stadig men de sidste 2 og i rullestol og hans krop er træt ! Min kloge dejlige far er fanget i sin engang så muskuløse krop . Alt det bedste til Ikram – bliv ved med at træne det nytter . Sofia du er et fantastisk varmt og næstekærligt menneske så tak for dig !

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Morgenmad i solen.