4 tips til at være Sommer'sund på farten!

Jeg er rædselsslagen!

10404331_791259267654691_5043088257400363822_nÅh hvor skal man starte… Som jeg har offentliggjort igår både på facebook og instagram lancerer jeg min drøm 1 August. Noget jeg har tænkt på i 1,5 år – jeg ser intet andet jeg hellere har lyst til at lave, men jeg har absolut ingen ide om hvordan det bliver modtaget. Det ved man jo generelt aldrig før man har gjort det. Jeg er helt sikker på at mine følgere vil tage så godt imod det som alt andet der er blevet modtaget med åbne arme de sidste 2 år. Både mine interviews, tv programmet jeg var med i omkring min mave, at jeg “udvidede” til bloggers delight, at jeg ligger grænseoverskridende billeder op, uanset hvad dælen det er jeg kaster mig ud i, griber i mig altid. Men nu er det et projekt som jeg virkelig har brug for lykkes, det er min vej ud af mange ting, og det vil løse meget mere end man tror. Der er stadig mange ting i ikke ved, ting som jeg kæmper med – og jeg glæder mig til min bog en dag udkommer så i kan få det hele fra start til slut. Der skal jo være lidt at tage af og i ved så meget i forvejen. Jeg sidder nu i Aarhus og arbejder lidt.. Min dag herovre startede lidt turbulent. Som i ved har jeg været forlovet med en fyr som tog sit eget liv. Læs evt mere her. Jeg fik idag at vide lige da jeg ankom til Aarhus at min anden eks kæreste er gået bort, dvs jeg har nu mistet 2 ekskærester som er gået bort. (Ja det altså ikke noget JEG gør!) Han er en der har betydet meget for mig, en som elskede mig da jeg havde det værst, og som fik det værre årene efter hvor jeg fik det bedre. I flere år fulgte han mig på facebooksiden og skrev hvor glad han var på mine vegne over at se at jeg tog ansvar for min lykke og at jeg blomstrede. Han var kærester med mig dengang jeg vejede 120. Men han synes jeg var vanvittig smuk stadig! Må du hvile i fred. Du kæmpede en brag kamp! Jeg græd lidt, snakkede i tlf med min veninde og nu arbejder jeg og snacker lidt mandler og choko kaffe (MUMS) inden jeg skal gøre mig klar og i byen med mine gode gode venner jeg glæder mig så inderligt til at se! Livet er en rutchebane, men kig tilbage hver dag og tænk over en ting du kan gøre eller har gjort for at bringe dig tættere på dine ønsker og drømme. Idag kigger jeg tilbage, og det jeg har gjort idag er at jeg er taget til Aarhus hvor jeg skal arbejde på den kommende lancering i ro og mag med den gode energi jeg finder her, som jeg ikke finder i kbh lige for pt. Tiden går, klokken slår og jeg VIL nå det! Jeg har intet at miste, men tværtimod masser at vinde – bare det at vide at jeg tager et kæmpe skridt mod min drøm som jeg har ladet frygten bremse mig i i halvandet år, det er vildt! Jeg ønsker jer en fantastisk aften, måske jeg ser nogle søde følgere i byen i Aarhus senere. Har du endnu ikke gjort det så hop ind og sign up til mit nyhedsbrev lige her. Så skriver jeg til dig snarest ! Det betyder meget!

K Y S.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

4 COMMENTS

  • Pernille

    Kære Sofia. Jeg er en ny følger her hos dig. Jeg har så stor respekt for din ærlighed og din vilje i din kamp mod det, der gør godt for dig i dit liv. Tusind tak for inspiration på så mange planer. God karma til dig i liv, dine udfordringer og dit nye, spændende projekt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      TAK hvor er det dog SKØNT at læse. Rigtig god dag og masser af god karma herfra. Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofia.
    Jeg glæder mig at se hvad du finder på. Når du er bange, så tænk så: “hvad er det værste der kan ske, hvis det ikke lykkedes”. Vi har kun dette ene liv, fandme ærgerligt at stå som 80 årig og ærge sig over de ting man ikke prøvede fordi man var for bange.
    Du er sej og virkelig modig. Du er et forbillede for mange piger og jeg tror du hjælper mange der gerne vil tabe sig.
    Hyg dig nu i Århus :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofia Saidana

      Hvor er det nogle dejlige ord at læse.! TAK for dig! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 tips til at være Sommer'sund på farten!