Jeg dør lige langsomt....

Mac favoritter!! Mine Musthaves!

hejhej1/#Pink Lemonade HER 2/HER 3/HER 4/#Nw25 HER 5/HER 6/#Soft&Gentle HER 7/#Bare Study HER 8/HER 9/HER 10/HER 11/#Refined Golden HER 12/#Peaches HER 13/#Style Surge HER

Jeg E L S K E R Mac! Det er ikke bare fordi det er velsete produkter verden over, jeg har prøvet såå meget forskelligt, men Mac er og bliver mit nr 1 alltime favorit produkt mærke! Det er pebret ja, men du får dælme også kvalivare for pengene OG det holder længe. Jeg har efterhånden en del, og der er ikke noget jeg har prøvet so far som holder bedre på min hud. Jeg har derfor lavet en collage til jer med mine favoritter pt. Husk at foundations er individuelle i farven, og der er altid en medarbejder som kan hjælpe dig med farvevalget i Mac shoppen, ellers så hiv en veninde med. Jeg er generelt rigtig glad for brunlige nuancer til øjnene, fersken farver til kinderne, og gyldne looks. Disse produkter kan du umuligt gå galt i byen med og de er for mig uundværlige. Håber i kunne lide inspirationen!

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

  • Bettina

    Hej Sofia,
    Hvilken farve foundation bruger du i Mac matchmaster? Hilsen Bettina.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Thomsen

    Super timing Sofia. Jeg er nemlig i Prag og i morgen havde jeg allerede besluttet mig for at jeg skulle ud og finde en MAC store, da jeg nu skal prøve det. Tingene er generelt billigere hernede, så satser på at købe lidt forskelligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg dør lige langsomt....