Drengemiddag // Mexikansk mad og hjemmelavede vaffelis!

Summertime // 4 yndlingsprodukter.

PicMonkey Collage1//HER 2//HER 3//HER 4//HER

1. VERDENS bedste elastikker der hverken river, sidder fast i håret eller hiver hårtotter med ud, de er lavet i gummi og er så blide mod håret.

2. Nude øjenskygger er det bedste jeg ved, denne palette fra The Balm er god sommer som vinter og er et must have i makeup tasken efter min mening, det er til at betale og er et super godt og holdbart mærke, øjenskygger der holder selv på en varm sommerdag.

3. Uhhh jeg elsker Body Butters fra The Body Shop, hele vinteren har jeg fast brugt kokos og den med Shea, om sommeren er jeg vild med friske dufte som citron, grapefrugt og ikke mindst den med mandarin/clementin.

4. En god eyeliner er altid en del af min makeup samling, og faktisk behøver de ikke være mega dyre for at være gode og holdbare. Denne Gel liner fra Maybelline har jeg været rigtig glad for længe og den kommer med en tilhørende lille pensel så du nemt kan komme rundt i kanter og kroge i øjnene. Fantastisk produkt!

Så er du vidst sommerklar :D

Håber du kunne lide inspirationen og god dag herfra.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Luise Henriksen

    Hej Sofia.
    Lige et tip: du kan købe elastikkerne meget billigere i Normal. Kan ikke 100% huske prisen, men de er i hvertfald billigere, og så slipper du for fragt ;)
    Elsker din blog! Laver du snart et meet up i odense? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Drengemiddag // Mexikansk mad og hjemmelavede vaffelis!