Følger’kærlighed // Arhmen altså, hvad skal jeg stille op!!!! – Sofia Saidana
Get the style // Love the Curves!

Følger’kærlighed // Arhmen altså, hvad skal jeg stille op!!!!

64389_794913403955944_3703327992676498480_nJeg er sikker på dette ikke kommer som en overraskelse… MEN jeg ELSKER mine følgere. Elsker, elsker, elsker dem! Jeg har simpelthen fået så mange dejlige mennesker i mit liv som jeg har lært at kende gennem min offentlige facebook side og min blog. Og det jeg er så vild med er at alle jeg har mødtes med privat igennem årene fordi jeg har kunnet mærke at jeg gerne vil lære dem bedre at kende eller at deres energi lige er mig, har jeg ALTID haft ret med. Jeg mærker efter og møder SÅ fantastiske mennesker! Jessie har fulgt mig rigtig længe, hun kommenterer altid de sødeste varme varme ting og hun kom igår fra Odder til Aarhus fordi jeg havde spurgt hende om vi skulle ses. Vi spiste lækker brunch på Cross cafe ved åen. Hun har jo fulgt mig længe og kunne snakke med på alt, hun støtter mig så meget i min lancering her den 1 august, og så havde hun en helt særlig gave med til mig. En fin æske med en smuk rose på og nogle af de citater som jeg plejer at bruge, derudover lå der nede i æsken en fin lille rød hjertesten som hun har haft på sig i mange situationer og som har givet hende held og lykke, hun sagde den symboliserer mit hjerte af guld og derfor syntes hun den skulle gives videre til mig. Jeg elsker symbolske betydningsfulde gaver og jeg blev MEGET rørt! Bagefter gik vi rundt og kiggede på tøj, og satte os på en bænk med en kold pepsi max da vi havde shoppet lidt. Pludselig kommer der en anden følger som i forbifarten klapper mig på skulderen og siger “Du SÅ sej Sofia” Hihi og Jessie råber tilbage “JAaaaa hun er SÅ SEJ” hihi helt ærligt for pokker, hvor heldig kan man være! Jeg bukker, nejer og takker ydmygt jeg er simpelthen så taknemmelig for jer alle! Og tak Jessie for dig og for en skøn dag igår, og fordi du har sagt jeg altid må ringe hvis jeg har brug for at komme lidt væk og blive forkælet i Odder. TAK TAK TAK! Livet er aldrig for kort til at lære flere skønne varme mennesker at kende! Når man har været der hvor man ingen støtter havde til daglig så er det satme vildt og voldsomt og svært at rumme på den begejstrende måde at så mange mennesker synes man er skøn og elsker det man gør! Det gør mig så glad! I øvrigt tusind tak til alle jer der har bemærket og kommenteret at jeg har bare arme for tiden, jaaaaa for nogle mdr siden turde jeg nærmest ikke, det kan stadig være lidt grænseoverskridende, men det er bare at gøre det og være hamrende ligeglad, BUM! Tilbage er der bare at ønske jer en rigtig dejlig dag <3

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

3 COMMENTS

 • Jessie

  Hov, synes mine punktummer og kommaer forsvandt i min tekst Håber det går alligevel
  ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie

  Kæreste Sofia ❤
  Det var sådan en Fantastisk dag Du er Fantastisk ❤ Du er kommet Så Langt og jeg har Stor Respekt for hvordan du kæmper Søde Du har haft Mange Udfordringer i dit liv og du er jo stadig meget ung FLOT at du i så ung en alder tager så store skridt – laver så store forandringer og er så modig ❤❤❤ Jeg vil støtte dig hele vejen Være her for dig – Når du ønsker det ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Get the style // Love the Curves!