Aftensnacks og aftentanker / Jeg hører ikke til her...

Mine 10 Makeup tips jeg ikke kan undvære i min hverdag!

11755234_798776036903014_4905831091501248643_nHej skønne mennesker. Som i ved elsker jeg beauty big time. Jeg har her samlet 10 gode råd til at få det bedste ud af din daglige makeup!

1. Vask altid dit ansigt før du lægger din makeup, brug en god ansigtsrens, herefter en fugtgivende ansigtscreme (Jeg bruger selv danish skin care) og så er dit “lærred” klar til at blive pyntet ;)

2. Rengør dine børster ca 1 gang om ugen, der samler sig så hurtigt masser af bakterier på makeuppensler, jeg må være ærlig og sige at lige pt renser jeg mine hver 14 dag men mit mål hedder at gøre det hver uge, der er ingen grund til at putte bakterier i ansigtet som kan forårsage bumser, og andre ting vi ligefrem ikke synes pynter i fjæset :b

3. Brug altid en god primer under din foundation. Her vil jeg især anbefale primerne fra Benefit og Mac, de er viirkelig gode! Din primer fylder dine porrer ud dvs den formindsker dem så din hud ser glattere ud i overfladen og så sin foundation både holder længere og ligger pænere på din hud, love it!

4. Brug en highlighter i øjenkrogene og lige under øjenbrynet, det løfter dit ansigt samt dine træk, og får dig til at se friskere ud.. Her vil jeg anbefale highlighteren soft and gentle fra Mac. Min favorit! (Den kan være svær at finde men sidst jeg kiggede havde de den i Mac butikken på strøget) Her på billedet kan man tydelight se highlighteren♥

17293_746340352146583_2281822640617000429_n

5. Læg gerne din blush langs kindbenet og opad mod dit øre, fremfor direkte på kinderne, det kan godt give lidt mere æblekinder – så man faktisk ser lidt større ud end man er. Hvis du fører din blush ud mod øret og springer midten af kinden over vil det gøre en forskel for de fleste :) Se fx dette billede (Her skulle jeg godt nok til fest, men man kan stadig fornemme blushens vej opad/udad) ♥

10389717_742781049169180_1460474453650635797_n

6. Rød læbestift kan være viiirkelig flot, men ofte når folk har taget den på sidder den på deres tænder. (NO GO) Jeg havde selv problemet før i tiden, indtil jeg blev venner med liplineren, nu er den en af mine bedste venner ;) Tag en lipliner i samme farve som din læbestift på hele læben, herefter læbestiften – det vil gøre at dine læber er flotte røde hele aftenen også hvis du drikker og spiser – alt efter hvor god din lipliner og læbestift er selvfølgelig. Her må jeg igen anbefale Mac’s produkter! I løbet af aftenen kan man så touche up bare ved at bruge lidt læbestift oven på den lipliner der ihvertfald ikke er smuttet nogen steder. :D

7. Fjern din makeup HVER aften, sov ikke med den ! Jeg havde en periode før i tiden hvor jeg gjorde det fordi jeg ikke kunne overskue at fjerne makeuppen, min hud kunne ikke ånde, og blev enormt fedtet og uren. Jeg renser min hud af hver aften med Danish skin care, øjenmakeuppen fjerner jeg med almindelig makeup fjerner fra Matas, lige pt har jeg vipper på så der bruger jeg en vatpind og makeupfjerner som er oliefri. Du sover også meget bedre med et rent og friskt ansigt :) Læs evt mere om mine vipper her.

8. Håndcreme! Hav altid en håndcreme med solfaktor i tasken, hænderne er noget af det første sted vi ældes og de skal plejes og beskyttes som resten af vores krop. Dog er vores hænder enormt udsatte konstant og skal derfor have ekstra pleje.

9. Peach nuancer til mørkhårede piger synes jeg er så smukt når det kommer til læbestift og blush, mere pinke toner synes jeg personligt er smukt til mere skandinaviske piger, det er en smagssag – men jeg bruger stort set altid peach farvet produkter både til læberne og kinderne. Mac har den smukkeste blush ved navn PEACHES (sjovt nok) som altid er en fast del af min makeup.

10. At sætte sit hår op i en knold, tage lidt læbepomade på læberne, lidt solpudder på kinderne, samt concealer under øjnene og en smule mascara kan altså gøre underværker! Der behøves ikke bruges meget tid, jeg nyder at bruge tid på makeuppen fordi det er noget jeg brænder for, MEN det kunne sagtens gøre meget hurtigere hvis jeg ville. Der skal ikke meget til for at se sund og frisk ud, faktisk kan et smil også gøre det, prøv selv :-D (STORT SMIL)

Håber i kunne lide mine 10 makeup tips og hav en dejlig aften.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

 • Anne Lotte

  Hvis du er til peachfarvet, så har Nilens Jord også den mest fantastiske blush i peach med lidt guldstøv i. Så fin.
  Og HMs blush i peach er virkelig god til prisen (40kr)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Skønt indlæg! tak for god inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Aftensnacks og aftentanker / Jeg hører ikke til her...