Til de søde tænder / Sunde aftenlækkerier.

Birthday – Wishes // Det er snart min fødselsdag og den står på Stylepit.dk !

STYLEPIT KREATIV COLLAGE1/HER – 2/HER – 3/HER – 4/HER – 5/HER – 6/HER – 7/HER – 8/HER – 9/HER 

Et stort HEJ til verdens bedste følgere. Og velkommen til. Som mange af jer ved har jeg fødselsdag Søndag d. 30 august hvor jeg fylder 28 år. (Puuh tiden går stærkt) :) Jeg shopper ofte online, og har helt klart en masse lækre ting at tilføje til min ønskeliste så her har jeg samlet mine ønsker som inspiration til jer fra den fantastiske web shop www.stylepit.dk – De har alt lige fra parfumer, makeup & sko til tøj og accessories – Alt samlet i et. Og så har de masser af tilbud og det kan vi lide!

Derfor er disse ting højest på ønskelisten dette år:

1. Chloe parfumen er og bliver en klassiker, den kan bruges til alt både aften og dag – og så er den krydret på den søde måde, jeg har omtrengt haft parfumen 6 gange (nu skal der være en gang 7 kan i nok høre) og brugt den op HVER gang! Så er du til spicy uden at det bliver FOR sødt så er det helt sikkert chloe du skal gå efter.

2. Denne mascara er og bliver min favorit. Jeg har selv utrolig korte vipper og denne gummi børste er den bedste jeg nogensinde har prøvet! Den kan ved blot 2 lag give de længste bambivipper og du kan blive ved og ved alt efter hvor lange du ønsker dem, og så er den billig! Super mascara.

3. Dette outfit er et jeg ønsker mig fordi det bare er stiiiilet! Det kan bruges til alt, og jeg elsker skinnende læder look bukser, samt vesten udover, det er så fint både til hverdag og fødselsdag fx.

4. Sort tøj er jo altid en vinder, især elsker jeg sorte kjoler. Med blonder giver det lige et ekstra feminint touch som jeg på ingen måde kan stå for, længden er også lige mig, da jeg ikke kan lide hvis det bliver FOR kort. Og så nyder jeg FULDT ud at jeg efter mit store vægttab fra 120 kg kan passe så smuk en kjole!

5. Min ultimative favorit lipgloss of all time, den er så fin i farven, rosa uden at være for pink – den fugter og plejer så du behøver ingen læbepomade under, den er holdbar og har en smag der minder om vanilje, den kan man både kysse med, spise med og slikke af sine egne læber hehe, min er desværre ved at være tom, så en ny en til samlingen skal jeg så meget have!

6. Hugo Boss Nuit, min favorit parfume, den jeg på ingen måde kan se blive tom uden allerede at have købt en ny, dette er min første flaske jeg har på hylden, men den er desværre lige blevet tom.. Igår :O Så derfor er den sørme også smidt på listen, ingen tid at spilde, den skal man bare have – perfekt til alle tidspunkter på døgnet! Jeg har endda taget et sprøjt en gang imellem lige inden sengetid bare fordi jeg ikke kunne lade være hehe.

7. Jeffrey Campbell laver såååå fede sko! Og så er de nemme at gå i. Jeg er ikke den bedste til at gå i høje stiletter, så jeg går enten altid i høj plateau eller kilehæl – disse er så klassiske og går aldrig af mode, såååå fede!

8. De smukkeste kilehælssko jeg længe har set, så fine i farven, perfekt til den sorte blondekjole som også er på ønskelisten (punkt 4) Et par øreringe til, disse fine sko, og den smukke kjole – så er vi vidst good to go!

9. All stars er også en ting der aldrig går af mode, jeg har faktisk kun haft et par da jeg var yngre, så nu er det på tide, jeg mangler et par gode hverdags sko, som duer til alt, både den mere sporty stil – samtidigt med den feminine og disse er perfekte dertil!

Jeg håber i kunne lide min ønskeliste inspiration. Og så håber jeg også at dem i privaten ser denne for så ved de da hvad de skal give mig :b Eeeeej det gas, tak fordi i læste med, og tak til stylepit for at have jeres lækre webshop !

Ønsker jer alle en rigtig dejlig dag.

God karma & Birthday Wishes fra Sofia.

 

 

Sponsoreret
Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

 • Nina

  Jeg vil SÅ gerne vide hvad det er for en mascara?? Jeg er 33 år, og har stadig ikke fundet den perfekte mascara til mine vipper det er vidst på tide.. Måske det er denne?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia Saidana

   Du trykker bare under billedet på nr 2 hvor der står HER så finder du linket til mascaraen :D <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Til de søde tænder / Sunde aftenlækkerier.