Beautytime // Hårfjerning + Video

Nu som Selvstændig og bange. // Status pt.

IMG_7796Foto, hår & Makeup af Helen Lucca.

Wow. Det har været en vild tid på det sidste. Så vild at jeg er liiiidt bagud med en del ting. Det har været en kæmpe omvæltning for mig psykisk pludselig at være selvstændig og efter lancering af min nye medlemssklub som i iøvrigt har taget super godt imod (heldigvis) så står jeg nu pludselig med en masse administrativt, og hvis jeg troede jeg havde travlt før “bare med at blogge” som overhovedet ikke er bare for der er dælme også vanvittig meget i det, så kan jeg virkelig godt mærke nu at det er heftige sager der sker, især fordi der har været en del spørgsmål til en masse praktisk til klubben som jo er helt ny. Og en systemfejl forleden som der heldigvis blev rettet hurtigt op på. Og en billedefil der ikke kunne vises men kloge åge her fik lært at tilpasse en fil haha, jaaa konstant udvikling :D Dvs jeg lærer også en masse lige nu og tilpasser samt gør ved. Jeg ønsker kun at behage så mange som muligt og hjælpe så mange som muligt, og lige præcis derfor har jeg lavet denne klub. Jeg har ingen plan b, og hver gang jeg har prøvet at arbejde for andre er det gået galt FORDI jeg kun brænder for dette. Jeg er ikke typen der kan lave noget jeg ikke rigtigt brænder for, for gang på gang har jeg prøvet og altid vendt tilbage til nulpunktet – at det ikke gik, at jeg ikke kunne presse mig selv til noget jeg ikke ville, fordi jeg så gerne ville det her. Og nu er det her, lige foran mig, mit cvr nr er netop kommet og jeg står nu på egne ben. Men shit det er skræmmende. Og hvad hvis jeg ikke gør det godt nok, og hvad hvis folk ikke kan lide det jeg gør osv osv – det er sku lige noget jeg arbejder på det her, for tænk sig hvad jeg kommer fra, og nu er det altså alvor det her. Og pga det mentale jeg kommer fra med en vægt på 120 kg, masser af svigt, stofmisbrug, selvskade og følelsen af ikke at være god nok så skal der dælme knokles på lige nu med mit mindset, på at det her nok skal gå. For det gør det! Men ligesom man ikke altid selv føler at man er fantastisk selvom andre synes det, eller at man ikke er smuk selvom andre synes det – så kæmper jeg altså også med en masse. For mig er det stadig vanvittig surrealistisk at have så mange følgere, og at folk krammer mig på gaden, og fortæller mig de ville ønske jeg var deres veninde. At mine følgere synes jeg er så skøn, men jeg ikke selv føler det, håber det giver mening. Jeg er selv i gang med en kæmpe udvikling og var det ikke for jer ved jeg slet ikke hvor jeg ville være idag. Det har fungeret fuldstændig som terapi for mig det her med at fortælle jer om mit liv, om mine kampe, om min fortid osv osv og jeg nyder det stadig lige så meget som altid.

Indtil videre har en del meldt sig til i klubben og kun få er faldet fra, heeeeldigvis!!!!!!!!! Men jeg skal også lære at se på at hvis en falder fra, jamen så melder 5 sig måske til inden ugen er omme. Det er ligesom med hvis jeg har lavet en status og 100 følgere skriver noget positivt, men en skriver en rigtig sviner. Så er det den sviner der lige skal fordøjes, men når man er en offentlig person skal man lære at lade tingene “glide” afsted igen. Ellers bliver det sørme en hård tid hehe. Den baggrund jeg har gør bare at jeg også har nogle ting at arbejde med, men man kan kun gøre sit bedste. Der vil jo altid være nogen man ikke kan behage, eller som bliver sure, og jeg har nerverne ude på tøjet lige nu indtil jeg begynder at se et flow i et par mdr sådan så jeg ved det går med økonomien og at jeg kan betale mine ting. Men uanset hvad så ved jeg jeg gør mit bedste, jeg ved at jeg ville være SÅ glad for det her hvis jeg var en følger og det er på den måde jeg har udviklet klubben.

På den måde kan jeg gøre det jeg drømmer om uden at gå på kompromis med min energi og med min tid, jeg har aldrig kunnet klare et fuldtidsarbejde og er endt med både at blive deprimeret og stikke af hvis jeg skal være helt ærlig. Så dette er det jeg kun kunne drømme om, som sagt tror jeg først jeg får rigtig ro om et par mdr, og indtil da holder jeg tungen lige i munden og knokler på. Jeg er i fuld gang med at arbejde på Septembers indhold og shit det bliver godt, jeg kan mærke det, som sagt lærer man hele tiden og nu har jeg fået masse med mig fra August, klar til at give videre til September og jeg kunne ikke ønske mig mere. Jeg sidder netop i Aarhus hvor jeg skal være ca 10 dage. På mandag kl 19 er der meetup for klubmedlemmerne, det er også en af de fede ting ved at være medlem at vi mødes og laver en masse forskelligt. Blandt andet arbejder jeg også på at få en bowlingaften i hus.

Jeg arbejder også på at få en kendt MEGET anerkendt sundheds ekspert som månedens gæst til september og jeg er sikker på det lykkes :D

Jeg har tonsvis at lave mens jeg er i Aarhus, jeg får ikke rigtig svaret mine venner osv privat for tiden, ihvertfald meget on and off, men nogle perioder gælder det bare om at holde ud, til der lige kommer flow og man kan rumme det hele.

I sidste ende gælder om at passe på sig selv, for kun du ved hvad du kan mestre, og ingenting er værd at gå ned af stress over, det her har været det vildeste år, en masse er røget i svinget, en masse har troet man har forandret sig, men i virkeligheden handler det om at man begynder at kende sit værd og stå op for sig selv og sige fra. For vi fortjener det bedste og ingen andre skal fortælle os andet. <3

Tak fordi du læste med. Og tak til jer som allerede har meldt jer ind. Udover at i får noget ud af det så gør i også en kæmpe forskel for mig! <3 I kan se mere om klubben her.

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Elena S

    Jeg har fulgt din facebook siden du havde 300 følgere og synes det er fantastisk, at du er kommet hertil. Jeg forstår din frygt fuldt ud, og synes bare det er sejt at du ser frygten lige i øjne og gør hvad du vil alligevel. Jeg håber af hele mit hjerte, at det lykkes for dig og at du får den succes du fortjener. Pas godt på dig selv mens du kæmper :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Beautytime // Hårfjerning + Video