Tag mig som jeg er.. På en god og en dårlig dag. Også min burger..

Min Multi “Mirakel” Maker!

image1Som mange af jer allerede har luret er jeg STOR fan af Vitaviva’s produkter.

Bl.a har jeg været på deres Detox et par gange som i kan læse om i mine tidligere indlæg her og herFor mig – selvom jeg generelt spiser sundt og varieret, vil jeg gerne have et kosttilskud så jeg ved min krop er dækket ind med det den har behov for af gode ting, uden at få for meget. Her kommer VITAMAX ind i billedet, i kan læse mere her.

Vitamax er en all over dækkende multi vitaminpille, som hjælper kroppen med at få den anbefalede daglige dosis af de livsvigtige næringsstoffer, som er kroppens byggesten. Til daglig kan det nemlig for mange være besværligt at sammensætte en kost, som er varieret nok til at opfylde alle kroppens behov for vitaminer og essentielle aminosyrer osv. som kroppen ikke selv formår at syntetisere. Vitamax er et specielt udviklet stærkt multivitamin, som har en optimal sammensætning af vitaminer, mineraler, aminosyrer, bioflavonoider, urter, havplanter og grønt. Indeholder bl.a. ginseng, hvedegras, blomkål, grøn te, rødbede, spirulina, chlorella og ingefær. Indeholder IKKE jern. Hver enkelt ingrediens er i korrekte doseringer samtidigt med, at relationerne mellem ingredienserne er i balance. Derved optimeres optagelsen af hver enkelt ingrediens.

Vitamax er udviklet af en gruppe orthomolekylære læger, hvilket betyder, at der benyttes naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom. Der tilsigtes dermed på celleniveau at gendanne et miljø, der giver ideelle forudsætninger for, at kroppen selv har rådighed for at styrke sundheden og helbrede sig selv. Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle for at lægge en grundbase, der sikrer kroppens behov, styrker immunforsvaret og bidrager til en sundere hverdag og helbred.

Den Vitamax som jeg linker til længere oppe er en økonomistørrelse og indeholder 720 tabletter, hvilket rækker til ca. 6 måneders brug ved 4 tabletter dagligt. VITAVIVA udbyder også en mindre størrelse på 240 tabletter som kan købes her.

Jeg har også lagt mærke til at efter jeg har gjort brug af Vitamax er min hud og hår altså også kommet mere i balance og blevet mere glansfuldt.

Win win for alle parter – Jeg har glædeligt taget Vitamax dagligt gennem det sidste halve år og kan kun sige GO for IT :D

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Tag mig som jeg er.. På en god og en dårlig dag. Også min burger..