Morgen’kærlighed og Morgen’tanker <3 – Sofia Saidana
1, 2, 3, aftensmad :-D

Morgen’kærlighed og Morgen’tanker <3

11960288_813916372055647_3541585056878404183_nGodmorgen dejlige venner. Jeg håber natten har behandlet jer godt ♥ I dag får jeg besøg af verdens bedste ven Shah igen igen, han var her sidste uge og hjælpe med klubben og i dag kommer han for at få det sidste touch på inden at alt indholdet lægges ind og offentliggøres 1 September. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det er en stor omvæltning pludselig at være selvstændig og stå for det hele selv, men jeg stopper op og nyder rejsen. Uanset hvad der sker så er jeg sprunget ud i det jeg ikke turde i hele 2 år, jeg turde kun drømme om det.

Nu er det sådan at jeg har de to bedste venner, Mads Timmermann og Shah som er mega gode og søde til at fortælle mig at jeg godt kan, til at råde, vejlede og Shah er på det sidste begyndt at hjælpe mig med at besvare mails. Så siger han at jeg kan bruge endnu mere energi på at give godt indhold til klubben, det er simpelthen det sødeste, varmeste og givende. Jeg er meget taknemmelig for de mennesker jeg har omkring mig som gerne vil se mig blomstre. For der er da godt nok en del som jeg efterhånden godt kan mærke måske ikke er så glade på mine vegne som de giver udtryk for. Vindere vil se andre skinne, vindere hjælper andre op. Husk det. Jeg var til et sindssygt godt foredrag igår i noget der hedder “speakers club” og der sagde en mand der har gennemført over 160 ekspeditioner som bjergklatring, at tage fra sydpolen til nordpolen osv at der ikke er dårlige drømme eller dumme drømme, din drøm er din drøm, hvem skal definere om den er god eller dårlig? Den er god for dig! Og det vi alle har i baghovedet konstant med at det er “impossible” skal i virkeligheden staves således ;)

I’M POSSIBLE – Yes you are sweety, og det samme er jeg. Let’s go. #Daretodream

Hav en skøøøøøn dag nu vil jeg arbejde lidt og vaske tøj – samt drikke kaffe og spise noget vandmelon, min mave har lyst til noget let og lækkert men friskt og iskoldt idag, inden jeg skal hente Shah fra bussen. Læg mærke til de fine fine roser på mit bord (jeg elsker roser) Dem fik jeg til klub meetuppet som i også får billeder fra snarest, men dem fik jeg af søde og meget gravide Mia hihi, tak søde du. Jeg nyder dem fuldt ud og nu vil de stå så flot på søndag til min fødselsdag når jeg vågner :) Mandag tager jeg til aarhus og jeg glææææder mig. Imorgen skal jeg tatoveres endnu engang, denne gang er det i forbindelse med at min mors fødselsdag er lige om hjørnet nemlig 10 September og jeg har nu bestemt hvad jeg gerne vil have lavet, har længe tænkt på at få lavet noget “for hende” også selvom hun vil kigge ned fra sin stjerne, ryste på hovedet og sige “du er skør sofia” hihi ♥♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

1, 2, 3, aftensmad :-D