Trækker du stikket ud ????

Hvad har du gjort for dig selv idag?

11917482_817179111729373_3342620216922117287_nAt vælge til og fra kan være en udfordring i sig selv, men at vælge gode ting til – ting som er gode for dig kan sørme også være svært især hvis ikke du er motiveret til det. Motivation er en sær snegl der kommer og går, men husk at alt starter med beslutningen om at gøre det! Jeg har simpelthen i en lang periode nu været lidt sløv hvad angår træning fordi jeg har været så stresset. En ting 90% af os bruger som undskyldning, det at have for travlt eller være for stresset. Jeg gør det også selv. MEN sandheden er at det giver så meget velvære og energi at træne, det er en fact. For de fleste af os ihvertfald så det er jo pisse hamrende godt og nødvendigt at priotere det, om det bare er lidt et par gange om ugen, så husk at det stadig gælder. Jeg var oppe og træne idag, jeg orkede det egentlig ikke, men jeg tog slet ikke diskussionen op med mig selv fordi jeg havde allerede besluttet at jeg ville træne. Jeg SKULLE ikke! Men jeg VILLE! og 1, 2, 3 – jeg fik trænet og kunne mærke jeg blev helt glad og lettet efter. Så er det bare man tænker “Hvorfor tog det dig så lang tid at komme back in the game maaaand” Det er så godt for os, få pulsen op et par gange om ugen, også selvom du er træt, udmattet osv osv – det vil lønne sig i sidste ende OG du vil få mere overskud til alt det andet livet byder os. Træning er ikke din (eller min) fjende, men træning skal være sjovt, det er muligt – Så tænk over hvornår du har det sjovt når du træner. Træningen afsluttede jeg med et scoop proteinpulver med chokolade/banan smag fra Nutramino, i kan se den jeg bruger lige her. 

Rigtig god aften fra mig ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Trækker du stikket ud ????