Mit værste mareridt!! – Sofia Saidana
Sporty Outfit Of The Day...

Mit værste mareridt!!

11988390_817929544987663_1507618284858524238_nHej venner.

Puha idag  troede jeg at jeg skulle sove længe og nyde at det var lørdag, holde fri og bare relaxe fuldstændig….

MEN

Jeg vågnede fuldstændig grådkvalt fordi jeg havde mareridt! Kender i det når man nærmest vågner fuldstændig angst og lige skal fatte sig? Sådan var det… Jeg drømte haha at Mads Timmermann ringede til mig og fortalte at min nylancerede klub ville gå konkurs. Der var ikke flere penge tilbage fordi alle medlemmer var smuttet, og der blev mit værste mareridt virkeligt. Selvfølgelig ville jeg kunne finde på noget andet MEN som jeg har nævnt mange gange er der ikke andet jeg brænder for end at gøre noget med mine følgere. Og til sidst inden klubbens lancering var jeg SÅ slidt og udmattet fordi jeg har erfaret at jeg ikke både kan arbejde og blogge og pleje mine følgere. Jeg bruger så meget energi på det, men fordi jeg ikke blev “opladt” samtidigt var det ved at gå galt for mig, derfor besluttede Mads og jeg spontant at nu lavede vi denne deadline og bum knoklede løs på klubben, jeg havde aldrig klaret den uden ham! Det reddede mig!

Så det er enten eller OG jeg er SÅÅÅÅÅ FUCKING taknemmelig for alle jer der er medlemmer og al den gode feedback i giver mig, der er mange der allerede har tabt sig helt vildt og jeg er så stolt af jer. For fact er at det aldrig for mig har handlet om penge, overhovedet. Men kan jeg ikke betale mine regninger men bruger masser af energi på at give og give, så giver det ikke mening for mig. Men det gør det nu for nu har jeg så meget god energi til hele tiden at udvikle mig og klubben for kun at kunne give jer det bedste af det bedste som jeg inderligt, virkelig inderligt synes i fortjener!!! Jeg har for nyligt lanceret septembers indhold i klubben og en del af kostplanen er bl.a disse vanvittigt lækre morgenmåltider – Jeg har lige spist grøden idag med bodylabs zero chokoladesauce over, bedste opfindelse ever. Det er så lækkert at jeg lige blev nødt til at vise jer hvad man bl.a får.

Du kan altid tilmelde dig i klubben lige her  hvis du vil være en del af et fællesskab, få rabatter og fordele en masse fede steder, få makeup tutorials, træningsvideoer, overraskelser hver fredag, månedens gæsteinterview, månedens liveopskrift, månedens inspirationsvideo, en ny fed kostplan HVER mdr, Meet up og arrangementer hver mdr, livechat hver mdr, samt en masse andet unikt. Og det er altså HVER måned du får det. Nyt og friskt indhold hver den 1. Hvadenten du bor i et andet land, om du ikke har brug for at tabe dig, eller du har, om du er mand eller kvinde, der er noget for enhver! Det koster 99,- pr mdr og har en værdi af over 6000,- månedligt.

Håber virkelig at se så mange af jer som muligt og så vil jeg bare ønske jer en helt igennem fantastisk dag ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sporty Outfit Of The Day...