5 "All I Need" Parfumer...

Når outfittet er alt for behageligt :b

Heeeeeeeej dejlige mennesker..

Jeg nyder aarhus og jeg har nok gået lidt amok (bare lidt) hos Streetammo Aarhus på det sidste, meeeeeeeen jeg manglede virkelig nyt tøj, virkelig.. Og efter mit street flip for alvor er sparket igang kan jeg ikke få nok :-D Min absolutte nye yndlingsbutik. De har SÅ meget fedt altså! Jeg har længe villet have en “basketshirt” som jeg ville træne i, men forleden faldt jeg over denne og var fuldstændig SOLGT!!! Det der skete da jeg så tog den på var at jeg syntes den var ALT for flot til at blive brugt til træning hahahahah så fuck hvordan jeg ser ud når jeg træner, denne skal bruges til hverdag fordi den er delicious!!!!!! Endnu en trøje der oprindeligt er til herrer, men den er så dejlig løs, og behagelig og med et par leggins og sneaks så kører bussen altså derudaf ! :-D I kan finde blusen her. Mine leggins er fra H&M. Ps. Jeg ved godt jeg har haft denne frisure på mine 3 sidste outfit billeder men heeey jeg elsker den :b

Nyd dagen jeg håber den behandler jer mindst lige så godt som i fortjener.

 

Xxx Sofia ♥

11999047_820161788097772_1938514383609452951_n

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 "All I Need" Parfumer...