Min dag igår // Jeg prøvede at undgå donuts, flødeskum og pizza - Men det fandt mig :o

CURVY DAY! Mine 5 råd til at klæde dig pænt når du er en kvinde med former!

Curvy1/HERE 2/HERE 3/HERE 4/HERE 5/HERE 6/HERE 7/HERE 8/HERE 9/HERE

EN HYLDEST TIL KVINDER MED FORMER. SÅ SMUKKE SÅ SMUKKE DE/VI ER.

Jeg er simpelthen så glad for at det i 2015 er blevet så “normalt” og faktisk også mere anerkendt hvor smukke kvinder med former er. Jeg hører også ofte mænd sige at de hellere vil have en kvinde med noget på sidebenene og lækre former fremfor at sigte direkte væk fra det mod noget som er et eller andet psycko tyndt misforstået skønhedsideal… Kvinder med former er simpelthen så lækre rigtig ofte synes jeg, og jeg kan simpelthen blive så glad når jeg har stået hjemme foran spejlet og prøvet et par korte shorts en sommerdag og tænkt “HELL NO” jeg er ikke parat endnu! Og når jeg så går ud på gaden ser jeg de 10 første smukke smækre kvinder med former der bare ROCKER de shorts for vildt og de er pisse ligeglade! Se det er DELICIOUS OG det giver blod på tanden!

Da jeg vejede 120 kg var det eneste jeg gik i stort set oversize kæmpe bluser og leggins, det var altså ikke altid helt heldigt men jeg kunne jo næsten ikke passe noget tøj! Dagen idag er der heldigvis også kommet så meget pænt tøj til større smukke kvinder bl.a er jeg HELT VANVITTIG VILD MED DEN KURVEDE LINJE TIL PLUS SIZE KVINDER FRA ASOS.COM —> Arhmen jeg jubler stående med klapsalver og nejende bevægelser. Det er SÅ FLOT EN LINJE. Og ikke mindst til at betale!!!

Her er mine 5 råd til hvordan jeg personligt synes det er flot at klæde sig som plus size sexyness ;) ♥

1.

Jeg har en fast ting jeg altid vil anbefale, det er at du bruger denne guideline, har du stramme bukser som jeans, leggins osv på, så er en oversize/løsere bluse helt super. Men har du løse jeans og løs bluse kan man hurtigt lidt komme til at ligne en “posedame” og det er altså ikke super lækkert, man kan også hurtigt komme til at se større ud end man egentlig er. Dvs, stramt forneden så har du løst foroven. Løst foroven så har du stramt forneden :-D Fx et par stramme jeans og en løs top, eller løse harems bukser og en stram top. Jeg tager personligt aldrig stramt på stramt eller løst på løst. Men enten eller. Det virker!

2.

Jeg synes virkelig man skal vove pelsen og hoppe i en kjole, gerne sort eller mørkeblå mm. Mørkt slanker og lyst fremhæver. En halvstram mørk kjole i den rette størrelse (derfor hepper vi på den kurvede linje fra Asos, haps) vil være så lækker til dig, og så med et par fine sko eller bare et par slippers hvis det er sommer, og så er det også behageligt at have på.

3.

Jeg vil helt sikkert anbefale dig at vise dine former, at tage noget strammere på end du måske tør, det ser super lækkert ud! Som modellen på billedet øverst til højre med en skjorte på som er nede i bukserne, det er så “kontor’agtigt og så alligevel ikke” på den fede måde og alle burde gå i dette, plus size eller ej :-D Men jeg kender det selv det kan godt være grænseoverskridende, især fordi jeg helst gerne vil have noget løst nedover popo’en (hehe) men så er en lang løs trøje at foretrække her til outfit nr 8 som jeg virkelig selv gerne vil begynde at gå i.

4.

HVIS du har brug for en “her og nu” løsning når du fx skal til fest eller have stramt tøj på vil jeg helt helt klart anbefale dig “slim in’s” fra H&M eller undertøjskæder som Change osv, der kan du få i større størrelser. Jeg har en slim in dragt fra H&M som jeg bruger hvis jeg føler mig oppustet/dårlig tilpas, hvis jeg har spist lidt for meget og skal ud, men bare føler jeg ikke kan være i mit tøj. Du kan få forskellige varianter, den jeg virkelig har været glad for minder lidt om en stropbluse som bare virkelig suger shittet ind haha men sådan så du stadig kan få luft og føler dig tilpas. Her er den jeg har, jeg har min i Str. M og har haft den også da jeg var større i en M. Op til en L kan du få i H&M og ellers ville jeg tjekke Asos eller Change. Det har virkelig reddet mig i nøden mange gange bl.a til min dejlige venindes bryllup hvor jeg havde brug for en 112, da min smukke kjole bare var SÅ stram lige pludselig, tror den var blevet syet mindre natten over ;) (bom bom)

5. 

Elsk dig selv! En kvinde med former, som trives og hviler i sig selv vil til enhver tid stråle og falde i folks øjne fremfor en der går på gaden og skammer sig. Jeg har selv været der for blot et par år siden. Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg skammede mig, og ville være usynlig. Men stå ved den du er, hvordan du ser ud, og smil til verden!!!!

Her på billedet ser i et klassisk eksempel på mit råd nr. 1, stramt forneden og løst foroven :-* Vil du se mere til dette outfit kan du se det i mit tidligere indlæg lige her.

Jeg håber du kunne lide disse råd, og så ses vi forhåbentligt i mit næste indlæg.

God karma din vej :-*

Xxx Sofia ♥

10665997_756842424429709_5914320694168971449_n

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Psycho-tynd pige igen

    Og jeg håber bestemt ikke, min tidligere kommentar var til nogen form for besvær. Jeg syntes blot, det var vigtigt at få påpeget, at naturligt supertynde piger bestemt er ligeså smukke som alle andre. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Min dag igår // Jeg prøvede at undgå donuts, flødeskum og pizza - Men det fandt mig :o