Min yndlingsmorgenmad!! Sådan laver du den derhjemme <3 – Sofia Saidana
CURVY DAY! Mine 5 råd til at klæde dig pænt når du er en kvinde med former!

Min yndlingsmorgenmad!! Sådan laver du den derhjemme <3

12006170_821925514588066_8358167192950991220_nDet sidste halve år har jeg virkelig prøvet på godt og ondt at være “sund på farten” jeg øver mig stadig i at tage gode sunde valg når jeg er ude. For bare fordi du er så mega hamrende stresset og måske i en periode har brug for at spise mere mad ude, så lad det IKKE være en undskyldning for at spise CRAP! Ja undskyld mig, men din mave og din krop, ikke mindst din psyke har som jeg altid nævner sååå meget bedre af at spise noget den kan arbejde med og som giver dig næring og vitaminer gennem dagen og ikke bare er tomme kcal. Det er stadig en øvelse for mig, nogle dage går bedre end andre men så længe vi øver os gør vi det bedste vi kan!

En af mine absolutte yndlingsmorgenmads’rutiner er hos Wolfie på Mozarts Plads, min fantastiske sydhavns cafe jeg er så heldig at have i “baghaven” – Det er simpelthen som at være hjemme. De spørger altid når jeg er her, hvor jeg dog har været hehe hvis jeg fx har været i aarhus og de ikke har set mig et par uger. Jeg har et meget stort forbrug hos Wolfie :b Men nu er jeg så heldig som jer andre der er medlemmer i sofias klub (www.sofiasaidana.dk) at jeg får 10% hernede hver gang jeg køber noget. Her får i den fantastiske morgenmad jeg nok har spist omkring 200 gange indtil videre…

Græsk yoghurt med ingefærsirup, granola, blåbær og mynte. Hertil en americano (sort kaffe) med lidt varmet minimælk. O M G det er GODT! :-D

Hvis jeg skulle lave det hjemme ville min variant lyde således –>

150-200 g Græsk yoghurt 0,2% eller skyr 0,2% hældes i en skål med 40 g isis müsli som kan købes i Føtex. Herefter tilføjer du 100 g bær (fx jordbær, blåbær eller hindbær) Du kan med fordel i stedet for bær også skære et æble ud i stykker eller 1 nektarin. Herefter topper du med mynte og 1 tsk sukrin gold som du i øvrigt får hele 20% hos i Sofias klub. Og så ville jeg i stedet for ingefærsirup toppe med fibersiruppen fra Sukrin, de smager så hamrende godt og indeholder så få kcal!!!!! Elsker dem. Du kan se mere om Sukrinteamet  her.

Håber i kunne lide inspirationen og så ønsker jeg jer en fantastisk dag herfra.

Karma & Kærlighed fra Sofia ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CURVY DAY! Mine 5 råd til at klæde dig pænt når du er en kvinde med former!