Morgengrød med chokoladesauce - Daaaaaaaaaaym

Når min roomie laver proteinbagværker til mig og jeg næsten fælder en tåre!


12033155_823842054396412_3068618592438985385_n

12032080_823842067729744_6938657148018219604_n

Well well well, jeg har fået en roomie i København ved navn Heidar (Hej Heidaaar) Han er glad for træning og sund mad OG god karma ligesom jeg.

Forleden dag var jeg jo i København og var SÅÅÅÅ travl og sad nærmest ikke ned de 5 dage jeg var der. En af dagene var jeg i fuld gang med oprydning derhjemme da Heidar pludselig spørger om jeg kunne tænke mig en proteinpandekage og en proteinmuffin. Jeg kigger måbende på ham –> Like that was even a question HAHA, det siger man (jeg) ikke nej til!

Han havde det her lækre lækre pandekager proteinpulver som jeg skal ud og købe idag så jeg kan lave en livevideo til jer hvor jeg viser det her, de indeholder masser af proteiner, få kcal og du blander det simpelthen bare med vand i en shaker, steger på panden i fx kokosolie og de smager helt fantastisk!

Trillede næsten en tåre da jeg så det her med proteinmuffinsne. De er også fra bodylab og de indeholder kun ca 120 kcal pr muffin, den perfekte aftensnack eller “efter træning” eller for den sags skyld et helt almindeligt men vildt lækkert mellemmåltid. HAPS blev der sagt! Du tager muffins pulveret i en shaker, blander med vand og bager den I DIN SHAKER I MIKROOVNEN og så upti vupti vender du shakeren på hovedet og banker på den og ud kommer der en CHOKOLADE MUFFIN!!! ARHMEN altså vil du lige stoppe her og sige wauw hahahha jeg er solgt!!!!! Har lige bestilt kosttilskud fra Bodylab forleden som jeg skal hente på posthuset idag (update kommer) og så skal jeg næst på listen have erhvervet mig det her pandekage protein pulver og de muffins, og det kan KUN gå for langsomt :-D

Pynten blev frisk frugt og den mørke fibersirup fra Sukrin (som medlem i sofias klub får du hele 20% på sukrins produkter)

Det er kun fantasien der sætter grænser.

I kan finde siruppen her, pandekage pulveret her, og muffins her. (Oh my gaaaawd)

Glæder mig til at vise jer en masse spændende med dette OG tak for mad Heidar :-)

GOD AFTEN..

Xxx Sofia ♥

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Morgengrød med chokoladesauce - Daaaaaaaaaaym