When it's a little tooooooo delicious!!

NU ER DET NOK OG JEG SIGER STOP!!! HVAD FUCK FORVENTER FOLK AF MIG!!!

12414868-Stop-sign-illustration-Stock-Vector-noJeg sidder faktisk og er pisse rasende lige nu… Og jeg vil prøve at tage det ned til et niveau hvor jeg siger fra på en super stille og rolig måde, men jeg er også et menneske, jeg har mine svagheder og styrker og jeg er positivt anlagt, bestemt! Men jeg har nogen ting hvor jeg bare får NOK!!! OG det har jeg fået nu! Dette er en ting der har gået mig på LÆNGE. Men den sidste uge er det virkelig blevet slemt og nu må jeg sige STOP!!!!

Efter jeg er blevet selvstændig kan jeg desværre til min store skuffelse mærke at super mange har pisse ondt i røven! Det er en ting der pisser mig gevaldigt af og ikke mindst sårer mig!!! At man ved hvad jeg har været igennem, at man ved jeg er den mest ydmyge person i verden der bare er fucking taknemmelig for alt der sker, og at man så alligevel sidder tilbage og ikke under mig det! Så håber jeg man har dårlig smag i munden!!!

En anden ting er at jeg næsten ikke ser nogen mennesker fordi jeg har så pisse hamrende travlt lige nu, det er en kæmpe omvæltning for mig, men de rigtige mennesker vil forstå det. Det kan godt være man ser diverse steder at jeg opdaterer men det er mit arbejde! Det betyder ikke at jeg er online 24/7 klar til at besvare alting. Nogen ting er lavet på forhånd, og andre ting er arbejde. Det er ikke at skulle sidde og svare på titusind beskeder når jeg kommer hjem kl lort så derfor undgår jeg det. Jeg kan ikke følge med og jeg er pisse træt af sure miner!! Den sidste uge har 5 mennesker i mit privatliv spurgt om der er noget galt og om jeg er sur fordi jeg ikke svarer, og sandheden er.. Jeg har ikke overskud. Hver gang en skriver til mig er der måske også 10 andre som gør det og min tlf er bombet uanset hvor jeg logger på. Jeg vil ikke lave noget af det om, og jeg vil hverken fjerne mine følgere fra min  snapchat eller andet for jeg trives med det. Jeg har fjernet alle notifikationer fra min tlf så jeg kun ser ting når jeg logger ind på apssene. Ikke engang beskeder popper op. Og hvis folk ikke forstår mig og giver mig plads og bliver sure over at jeg ikke svarer fordi de tror jeg er blevet for vigtig, så ser jeg det ikke som noget der er værd at samle på.

Når jeg kommer hjem og har arbejdet med de sociale medier hele dagen, så er det gudhjælpemig ikke en facebook chat jeg har mest overskud til og jeg har mistet utrolig mange venner det sidste år faktisk. Folk har nogen forventninger som jeg ikke kan leve op til, og det er fint for mig! Jeg vil hellere være selvstændig og lave det jeg elsker og hjælpe en masse mennesker men måske være lidt halv ensom frem for at have mennesker i mit liv som ikke rummer mig i gode og dårlige tider. Det her er kun begyndelsen. Jeg skal til at holde foredrag, skrive en bog og en masse andet og det næste halvandet år bliver at holde tungen lige i munden! Så nej der er prioteringer og fremfor alt er det at passe på mig selv og kun have mennesker i mit liv som løfter mig op når jeg har mest brug for det og som støtter mig og forstår mig.

Jeg har en veninde, Fatima, hun er fantastisk – hvis i vidste hvor mange gange hun har sendt mig søde sms’er hvor jeg har læst dem og blevet glad, men så har jeg ikke haft energi til at svare og svarer hende først efter fx 2 uger. Det er ihvertfald sket 12 gange det sidste år. Og hver gang så griber hun mig med kærlighed, forståelse og siger at jeg fandme ikke skal undskylde. Fordi hun rummer mig og hun ved jeg gør mit bedste!

En del følgere har sendt mig søde betænksomme gaver til min fødselsdag. Og har også på det sidste fået skuffede beskeder over at jeg ikke har skrevet til dem. Jeg er SÅ taknemmelig, og det er jo karma og for mig i giver mig gaverne, så selvom jeg ikke har lavet en status omkring det betyder det ikke at jeg er mindre glad for dem. Når man giver noget skal man ikke forvente at få noget igen. Men et eller andet sted gør vi det vidst alligevel allesammen, og jeg er dybt taknemmelig for jeres gaver. Men igen viser det at mit overskud ikke er til alt muligt lige nu, jeg skal holde fokus. I vil opleve at bloggen ofte bliver stille sidst på måneden da jeg så snart har deadline ang sofias klub som lanceres med friskt indhold hver den 1. Og så i de første uger på måneden vil bloggen være brændvarm. Og der er generelt mere overskud.

Jeg har folk på min private facebook som jeg svarer og så går der 1 uge før jeg kan overskue at svare igen. Det er sådan mit liv er lige nu og jeg kan knapt svare mine private venner fordi jeg har så meget at se til. Men denne her går ud til alle. Og man må gerne slette mig, unfollowe eller andet hvis man er utilfreds med noget. Jeg har over 2000 ulæste beskeder på min side. Over 300 ulæste på min private facabeook (måske kommer jeg slet ikke til at læse dem) Når min tlf ringer om aftenen eller “efter arbejde” tager jeg den næsten aldrig. Har brug for ro og for at have mig tid. Og folk bliver så pisse fornærmet jeg magter det ikke!!  Har også sindssygt mange ubesvarede sms’er og sådan er det. Har mange ulæste beskeder på snap og som jeg har sagt tusind gange, og også på insta, jeg læser dem men i skal ikke forvente svar! For DU er ikke den eneste, husk altid på det. Og jeg kan ikke give mere end jeg gør, og jeg giver det jeg kan. Og jeg er nødt til virkelig at priotere hvordan jeg bruger min energi!! Hvis man ikke forstår det, så forstår JEG ikke noget!

Nåh ja og ps. FUCK janteloven, jeg kan seriøst mærke mange folk ikke under mig det her, og det gør mig træt. Så træt…

Jeg vil sige tak til alle som rummer og forstår mig. Jeg har aldrig haft mere travlt, jeg er stadig igang med en kæmpe omvæltning mentalt som jeg tror de færreste kan relatere til. Og jeg gider gider gider ikke hverken sure klubmedlemmer, sure følgere eller sure venner på min private facebook eller i mit privatliv. Mit liv er for kort til det og jeg  har været alt for meget igennem til at magte det der.

SÅ sidder du med en følelse af at jeg tror jeg er pisse vigtig, højt på strå eller høj på min hest eller….

Sidder du med en følelse af at have skrevet til mig og jeg ikke har svaret dig uasnet om du er følger eller privat?

Så er det her kun begyndelsen.

Før jeg arbejdede med det her, var jeg nær gået helt ned med stress. Fordi jeg gav og gav og gav, og jeg elsker at give. Men jeg har været typen i mange år som ALTID har pleaset andre og ikke fået noget igen. Jeg har sat mig selv sidst – Det er slut nu, jeg må passe på mig selv og sige fra når nok er nok. Ingenting er prisen værd for mig at gå ned med depression eller andet igen, og jeg rummer fandme altid andre. Og det vil jeg også gerne at de mennesker der er i mit liv gør.

Det kan helt klart tælles på EN hånd hvem der har støttet op om min lancering, det største skridt i mit liv med at blive selvstændig, hvem der i privaten støtter op om mit foredrag og min daglige egen kamp osv. Hvem der helt uselvisk rækker en hånd ud (som shah og mads timmermann fordi de ved jeg vil kysse den hånd de rækker ud big time!) Og jeg er dybt taknemmelig. Samtidigt er jeg pisse hamrende skuffet over sygt mange mennesker og deres manglende interesse/støtte/glæde på mine vegne! Og jeg føler mig svigtet. MEN TILGENGÆLD har mine følgere været HELT fantastiske!!!! Og kommet med blomster og glædelige kort og jeg ved ikke hvad. Samt delt mit foredrag, min klub osv – i gør mig SÅ glad!

I bund og grund, jeg giver positiv energi, rummelighed og forståelse, jeg ser mennesker som gør deres bedste og intet andet. Det samme gør jeg. Og jeg ved hvad jeg står for, jeg ved jeg gør alt med hjertet, og jeg ved jeg har fortjent gode ting min vej – hele mit liv har været en fucking kamp. Og det er det stadig, men min familie er mine følgere og folk der løfter mig op, mine søde men få veninder og venner, og jeg vil altid ønske alt godt for alle mennesker.

Behandl andre som du selv ønsker at behandles.

Jeg er træt, min lunte er kort og folk skal bare slappe af!!!

Tak for forståelsen og god karma herfra ♥ Nu vil jeg tage op og rase ud til træning!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

11 COMMENTS

  • Louise

    Kære Sofia.
    Jeg kender dig ikke og er først for nylig begyndt at læse din blog. Du skal have credit for at være så ærlig omkring dig selv, nøj hvor du øser ud af dit indre. Jeg kan kun forestille mig hvor hårdt det er og det er fantastisk at du inspirerer så mange. Fortsæt endelig med det.
    Mht dette indlæg: jeg kan godt forstå (ud fra hvad jeg har læst) at du er vred, ked af det og skuffet. Jeg ved selvfølgelig heller ikke hvilke beskeder du har fået for dit manglende nærvær eller din succes med sofias club osv. Dog vil jeg nævne, at hvis du har været meget på og sagt at nærvær og kærlighed etc betyder meget for dig, og der så kommer dette skift fordi du, helt naturligt med alt det du har om ørerne, simpelthen ikke har tid og overskud, så kan det for dem der er vandt til at du altid er på/pleasende føles som en kold skulder og være ret ubehageligt. Skriver ikke dette for at pege fingre af dig, forstår fuldt ud dine prioriteringer, men vil bare pointere hvordan det måske kan føles på den anden side. Tror du med dette indlæg får sagt det der måske hele tiden skulle være blevet sagt (uden egentlig at vide det jo ;): at du har mindre overskud pga dine mange fantastiske tiltag og derfor ikke kan være så meget til stede som tidligere. Det er jo en fair udmelding :) God dag til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej dejligste Sofia<3
    – Jeg er en kæmpe fan, du er så ualmindelig sej!
    Du giver mig den vildeste motivation, og inspiration til at jagte mine drømme og mål i livet.
    Dette indlæg viser bare at der er nogle der har ondt i røven, og det kan jeg ikke forstå for du giver, giver, giver og giver også giver du lige lidt mere <3 <3 <3
    Jeg vil rigtig gerne kunne leve livet mere som dig og bekymre mig mindre om hvad andre har at sige.
    Derfor har jeg faktisk også oprettet min egen blog, for at skrive om hvad jeg har på hjertet.

    Jeg kan kun sige af hjertet tak for din uendelige inspiration og kærlighed<3

    Masser af kærlighed – Sarah Allengreen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jessie Lykke

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Stort Kram & God Energi afsted til Dig Kæreste Sofia ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Schäfler

    Masser af kærlighed og god karma din vej. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina Bruun

    Forstår godt din vrede, og godt du får sat ord på. Det er ikke dig der er noget galt med.
    Jeg tror meget bunder i misundelse og alle ved jo at misundelse er en meget grim ting.
    Håber du får “tævet” vreden godt og grundigt..
    Knuzz

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du gør det helt rigtige. Det er meget vigtigt at man får koblet af og ikke lader sig stresse af ulæste mails. Stress er ikke at lege med, så pas på dig selv en ide ville måske at have en ekstra mobil til de næreste venner der skal have fat på dig efter arbejdstid, en FB profil til dine nærmeste familie og venner. Og du har ret, Fuck Janteloven!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Debbie Blomstrøm

    Masser af kærlighed herfra ❤️ Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Du for sej

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Kære sødeste Sofia. Du er så pissesej,og jeg beundrer dig virkelig. Der vil desværre altid være smålige mennesker, der kun tænker på sig selv . Jeg er også et menneske, der indimellem har brug for at trække stikket – og derfor ikke nødvendigvis får svaret på en SMS eller mail med det samme. Heldigvis har jeg verdens bedste venner og familie, der har lært at leve med mine “udfald” . Du har dog en væsentlig større berøringsflade, og vil derfor møde flere der ikke kan acceptere at tingene er sådan. Ønsker dig alt det bedste! P.S jeg forventer ikke et svar – men havde bare behov for at fortælle dig hvor pissesej du er! Thumbs up herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina algren

    Skønne Sofia ❤ Godt!!!! Godt du siger fra! Hvis der virkelig er nogen i din nærmeste omgangskreds, der ikke fatter, at du i en periode har fokus på det her, ja og om det så skulle blive ved – så skal de sgu da bare være glade på dine vegne. Du holder jo ikke mindre af dem – og skulle jorden brænde under dem, smider du jo for helvede alt og styrter hjem til dem!!! Men det ER ikke vigtigt, at de har købt ny pink hårsløjfe, eller nye sorte sko, eller at Mette har snavet med Hassan!!! Pas på dig søde – de rigtige mennesker bliver hvor de er og skal være ❤❤❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shahla Larfort

    Søde Sofia. Misundelse er en grim ting. Vær stolt over dig selv og folk må have forståelse for at du ikke kan det hele. Kys kram og masser af ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej skønne Sofia! dejligt at læse at jeg ikke den eneste der kan have det præcis sådan dér ;) elsker at kunne følge dine drømme, og det er egentlig befriende at der er en, som deler både de positive, men også de negative sider der kan komme når man kæmpe for drømmende. kæmpe virtuel krammer herfra! -Simone Cato

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

When it's a little tooooooo delicious!!