Spiderwoman i SLÅSKAMP - Igår indså jeg at jeg har et stort problem....

13 år siden idag. Og jeg har taget et kæmpe skridt!

10533121_638382392942380_711434214552838548_n

Facebook viste mig imorges at det idag var et år siden at dette billede blev lagt ud. Det vidste jeg nu godt da jeg vågnede..
Nemlig på 12’årsdagen hvor min dejlige mor lukkede sine smukke blå øjne og fik fred.
Idag er det 13 år siden, og dagen har været lang og svær.
Dette billede tog jeg i England for et år siden, jeg kiggede ud på den meget blå, meget engelske himmel og var pavestolt over at jeg var begyndt at gøre gode ting for mig selv, havde forladt Danmark for første gang i OTTE år og var begyndt at se med nye øjne på verden, som fx at tage ud og rejse da jeg jo virkelig er en der samler på oplevelser.
Og derfor har jeg idag, booket min første rejse til Paris, det har jeg så længe drømt om at gøre, 3 dage i starten af Oktober hvor jeg skal bo på Hostel og blogge dernedefra, tage en masse billeder, se på mennesker, møde nogen nye, og smage alle deres kaffer på alle deres cafeer.

OG jeg ved at det er endnu et skridt den rigtige vej ♥

 

Kan i anbefale et godt og billigt hostel/hotel – sted at bo i Paris så sig endelig meget gerne til. ♥ Det bliver så meget ude af min comfortzone, men det har jeg jo for pokker prøvet så mange gange efterhånden, jeg overlever altid og jeg glæder mig til “at tage jer med” på turen ♥ Jagt dine drømme!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

4 COMMENTS

 • Helle

  Jeg vil anbefale couchsurfing. Det er gratis og du for mulighed for at opleve byen på en helt anderledes og lokal måde! Derudover kan du skrive med din “host” inden og føle efter om det er et match. Rigtig god tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hotel Ibis er utrolig billigt. Også har de gratis morgenmad samt the og kaffe hele dagen. Der er et fælles areal, hvor man typisk kan møde andre, som også rejser alene og snakke med dem. Derudover har de gratis wii fii så det er til at smutte på nettet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Eller prøv at se på Airbnb – en god mulighed for at bo billigt hos lokale som kan give gode råd til hvad man skal opleve og hvor man skal spise. Havde en fantastisk oplevelse i Rom hvor jeg og min mor boede hos en skøn Italiener og hans hund. Min mor blev 70 mens vi var der og han lavede Tiramisu til os og havde en flaske champagne på køl da vi kom hjem fra restauranten om aftenen . Måske værd at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Sofia. Vi har boet på dette lille hyggelige hotel. http://da.hotels.com/mobile/hotelDetails.html?tab=description&hotel-id=292594&ZSX=0&SYE=1&q-room-0-children=0&q-room-0-adults=1 Det er lige ved en metro station og dejligt billigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Spiderwoman i SLÅSKAMP - Igår indså jeg at jeg har et stort problem....