★★ Et sundt alternativ til aftenhygge med god samvittighed til både dig og dine børn ★★

Spiderwoman i SLÅSKAMP – Igår indså jeg at jeg har et stort problem….

Spider-Man

Det her kunne nemt starte med en overskrift som “SOFIA OG HISTORIEN OM EDDERKOPPERNE” hvis jeg selv skal sige det, gårdsdagens turmult fik mig faktisk til at indse at jeg har lidt af et problem som jeg bliver nødt til at gøre noget ved.. (Endnu et haha)

I forgårds om aftenen står jeg ude i køkkenet i lejligheden her i Aarhus. Simon som jeg deler lejlighed med indtil 1 November hvor jeg ikke har dette værelse mere har ikke været hjemme de sidste par dage så det var mig all alone in the apartment. Jeg står og vasker op og pludselig hænger – Lad os bare kalde den edderkop 1 lige foran fjæset på mig. Jeg skriger og synes fandme den er stor og skynder mig ind på mit værelse og lukker døren. Ved ikke om det var et tegn men jeg havde købt 2 poser chips i forgårds MED dip og de poser lå i et skab bag edderkoppen og hvis man kender mig ved man godt at intet forhindre mig i at spise de chips haha – men det gjorde Hr. Spider her. Den kravlede op mod loftet og jeg tjekkede et par gange eller ti i løbet af aftenen at den stadig var der. Det værste for mig er hvis de forsvinder, for jeg ved de stadig er der men jeg ved jo ikke hvor de gemmer sig. Jeg skulle virkelig tisse, men toilettet er igennem køkkenet og så kommer man derud, men der hang edderkop 1 jo. Jeg er SÅ bange for dem. Ikke engang fordi jeg tror de spiser mig, men det skriger, kribler, krabler og løber koldt ned ad ryggen på mig når jeg er i nærheden af en edderkop. Jeg faldt i søvn mens jeg holdte mig (skulle virkelig tisse) og næste morgenen var bæstet jo så væk, men den hoppede Sofia her ikke på. Jeg stod TYVE min og gloede i køkkenet for så at tage skridtet og løbe ud på toilettet.. Så skulle jeg gøre mig klar, havde ikke set synet af edderkop 1 endnu…

Det værelse jeg bor på har en bøjlestang lang hele den ene væg. Jeg tager min Adidas trøje som ligger oven på bøjlestangen og skal til at tage den ned over hovedet da der falder en MOTHERFUCKINGKÆMPESTOR’INTETIFORHOLDTILEDDERKOP 1 LIGE NED I HÅRET PÅ MIG! Jeg har krøller og kan mærke noget FUCKING nærmest basker i mit hår!! JEG skriger skriger skriger og løber rundt og ned falder der en af de største edderkopper jeg nogensinde har set den var seriøst på størrelse med en BIG MAC! OG ja jeg ved hvad str en BIG MAC har om nogen. Jeg kan hverken normalt komme i nærheden af edderkopper med sko eller støvsuger fordi jeg også er bange for det men fordi jeg var SÅ fucking sur og presset løb jeg efter den kæmpe BIG MAC satan hen ad gulvet og klaskede den en med min sko så der blev vådt på gulvet og jeg så ikke hvor den røg hen. Jeg ringede med det samme til Shah og kunne ikke få luft mens jeg græd halvt. Ikke nok med at denne uge er hård for mig men igår da det skete følte jeg virkelig at de blev pisset på mig godt og grundigt, når man bliver presset helt derud så var jeg bare klar til at klaske nogen hehe.

Shah tager den og først griner han da han hører jeg mumler noget om en edderkop, jeg kan nærmest ikke få luft og løber rundt om mig selv, følte stadig den sad i mit hår og jeg kunne slet ikke komme til mig selv.

Shah råbte “FALD TIL RO” “TRÆK VEJRET” hahahahah men jeg var vidst uden for pædagogisk rækkevidde…

Jeg får lynhurtigt samlet mine ting, ved stadig ikke hvor den satan er, kommer ud af døren og gjort dagens gøremål. Senere kommer Shah og jeg hjem til mig og vi løfter blusen og finder edderkop 2 som han får fjernet (den var død)

Vi snakker om edderkop 1, og han tjekker køkkenet igennem for mig og siger der ikke er noget at se… Jeg kender den der.. For fyrene er der aldrig noget at se haha men når man mindst venter det vender de krabatter tilbage, jeg ved det! Shah hjælper mig med klubben og smutter så hjem..

Jeg går ud i køkkenet og hvad tror i lige der så hænger ned foran fjæset på mig igen?

Ødelæg Sofia’s liv nr 1 hehe, edderkop nummeeeeeeeeer 1 !

Jeg er så rasende at jeg tager støvsugeren frem og tænker “don’t fuck with me” i har fyldt hele min dag og jeg føler det over hele kroppen!

Jeg står et kvarter indtil jeg har samlet mod til at tænde støvsugeren og tage støvsuger hovedet op til…

Jeg ved godt det er dyr så der behøver vi slet ikke komme hen, altså at de er uskyldige osv osv, men jeg er pisse bange for dem og igår gik det op for mig at jeg viiiirkelig lider af edderkoppe fobi, sådan viirkelig, som i “det her er jo ikke engang sjovt” virkeligt! Om den er mere bange for mig eller hvad det er alle folk siger, det hjælper ikke, jeg er hunderæd! Jeg går fuldstændig i panik jo!

Tror jeg skal forbi min hypnotisør og have en snak med ham når jeg kommer til København, for shit hvor var det en forfærdelig oplevelse, ISÆR edderkop 2. At føle noget bevæger sig hurtigt og du kan kun mærke dine krøller indtil den største satan pludselig vælter løbende ned fra dit hår.

Ej jeg får kvalme ved tanken..

Historien om Sofia og edderkopperne – Hyyyyyyyl.

Har nogen det mon ligesom mig?

Xxx Sofia ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

5 COMMENTS

  • Catherina

    På trods af den temmelig underholdende film, der lige nu kører i mit hoved efter din meget levende beskrivelse, så føler jeg med dig – jeg har det selv præcis lige sådan, iøvrigt også med frøer…!;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Catherina

    På trods af den temmelig underholdende film, der lige nu kører i mit hoved, efter din levende beskrivelse, så føler jeg med dig og kender det kun alt for godt selv. Har det helt lige sådan…også med frøer…!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

    Jeg kan 100% følge dig! Jeg er rædselsslagen. Heldigvis har jeg boet i min lejlighed i 1 år nu, og jeg har endnu ikke (7-9-13) set en edderkop. Men der er SÅ mange edderkopper hos mine forældre. Der har jeg også prøvet, hvor der var en edderkop i de bukser jeg skulle have på :( :( :( jeg får det så fysisk dårligt, kvalme og går bare i panik :O

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

    Har det ligesom dig !

    Og jeg tror efterhånden de kan mærke det, for synes kun det er mig, som oplever edderkopper diverse steder, hvor de ikke skal være – aldrig min mand .. Af samme grund tjekker jeg håndklæder efter badet 3 gange – har et par gang oplevet edderkopper der og en af gangene kunne jeg bare mærke noget krible i pande på mig. Kigger mig i spejlet og den største edderkop sidder direkte i panden på mig – pga håndklædet – ARRRRRRRGH !!!! Så jeg føler mig dig !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Ooh din stakkel!! Jeg var gået 100% balalajka hvis der havde siddet et kæmpedyr i mit hår!!! Jeg har engang for ca. 10 år siden taget en ny toiletrulle frem hvor der var en stor djævel i! Tjekker stadig meget forsigtigt inden jeg hænger nye ruller op

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

★★ Et sundt alternativ til aftenhygge med god samvittighed til både dig og dine børn ★★