Savner jeg at være påvirket af piller?!

♡ Morgenmad og morgenglad ♡

Helloooo my darlings ♡

Der ligger denne her YOGO kæde rundt omkring i jylland som jeg har hørt så utrolig meget godt om.. Enormt mange har anbefalet mig den. Særligt har jeg lagt mærke til den YOGO butik der ligger på Guldsmedegade fordi jeg altid går forbi på min vej til Joe & The Juice her på guld’gaden :-)

12072803_830170010430283_4680807575634710007_n

SÅ idag standsede jeg ude foran vinduet hos YOGO og tænkte “JEG er sulten” “Ehm det er morgen, meget morgen” “Måååske jeg skulle vente til senere” “Men jeg har lyst NU” HAHA jeg gik faktisk forbi OG så vendte jeg om igen og hoppede ind i biksen. Mega hamrende sød cool og imødekommende betjening jeg fik af Jakob derinde.. (Hej Jakob) Vi fik en god snak, og jeg fik mig en lækker lækker frozen yoghurt med masser af frugt på toppen! Det var såååå lækkert! Jeg spurgte ind til det og vidste du godt at der i denne frozen lækkerhed kun er 129 kcal pr 100 g? De blander selv deres yoghurt is, med mælk, yoghurt og pureer som er lavet naturligt af frugt. Jeg blev helt fascineret og tænkte woooow, det må jeg til at spise mere af hehe, vidunderligt smagte det og du bestemmer helt selv hvor sund/usund du vil gøre den. Et fantastisk alternativ til så meget andet!! (Og ja du behøver jo ikke ligefrem spise det til morgenmad som jeg gjorde idag haha, havde bare lyst til noget friskt og koldt og har SÅ travlt disse dage så fik ikke nået at spise hjemme. Men en lækkerhed en eftermiddag eller til en aftengåtur alene eller med en du holder af.) Jeg standsede et par sekunder ved deres chokolade toppings og tænkte skal/skal ikke, men så tog jeg det sunde valg og puttede masser af frugt og bær på og det var lækkert, friskt, sødt, og blev nydt udenfor biksen i solen!!! Og så har de MANGO min yndlingsfrugt!  ♡ I love it og kan varmt anbefale jer at prøve det.

I kan finde butikken på facebook lige her.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Hej Sofia.
    Super glad for at du kunne lide YOGO. Arbejder selv i en af butikkerne i Esbjerg og bliver så glad når jeg hører gode anmeldelser rundt omkring :-)
    Ha’ en god dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Umh is til morgen mad, det kunne jeg godt leve af, også så kalorie lette. Det jo win win

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Savner jeg at være påvirket af piller?!