♡ Morgenmad og morgenglad ♡

Jeg er forelsket!!!! i L.O.C. !!!

12063397_830208207093130_6030141112671278503_n

Altså… Jeg ELSKER LIAM !!!!!! Så er det slået fast!!! Igår sad jeg på Joe & The Juice og arbejdede i guldsmedgade her i aarhus, da Liam og hans manager tror jeg det var pludselig kommer ind. Liam og jeg får øjenkontakt og han smiler til mig. Jeg var lige ved at falde ned ad stolen og blev meeeeeega “ej jeg blive nødt til at sige hej” men jeg var SÅ nervøs! Blev som en teenager igen.. Jeg vandrede frem og tilbage og blev ved med at sige til bar manageren Carl, skal jeg gå udenfor hvor de sidder og siger noget? Hehe jeg ville ikke være til besvær, men jeg vidste også at han er vant til det og jo prøver det konstant.. Og Carl sagde også at hvis ikke jeg gjorde det ville jeg fortryde det, han havde ret!

Det gode ved at være blogger er at man altid bare kan sige det er til sine følgere haha! Så det gjorde jeg.. Meeeeeen det var altså nok mest for min skyld hahahahha – Han var simpelthen så sød og nede på jorden, og det er et af de egenskaber jeg virkelig sætter pris på især når man er så kendt som L.O.C. Han var mega nice, rar og imødekommende, han sad og spiste da jeg spurgte ham om jeg måtte få et billede med ham, og så sagde han “ja selvfølgelig, jeg kommer lige ind til dig når jeg har spist” Og så kom han ind efterfølgende.. Jeg fortalte ham at den blog jeg havde bl.a handlede om sundhed, træning osv så grinte han og sagde “så er det ikke mig du skal have fat i” HAHAHAHAH!

Men kære Liam, det tror jeg vidst nok lige det er… Jeg skal have fat i lige præcis dig haha, ej du er fantastisk til det du gør!!!!!

WEEEEEEEE ♥

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Christina

    Ej, men søde Sofia! Hvem kan ikke været andet end forelsket i ham. Han er da bare SÅ charmerende og har en lækker stemme Jeg er hvertfald fan!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

♡ Morgenmad og morgenglad ♡