♡ Har lyst til at fælde en tåre ♡

★ Endelig langt om længe er jeg kommet igang med processen ★

Hej venner.

Som mange af jer allerede ved har jeg jo et S tatooveret på mit hånd. Det er et S jeg fik lavet i min mørkeste tid hvor jeg virkelig havde et fucked up liv med stoffer, alkohol og selvskade.. Udover at det minder mig om en meget dårlig tid, så synes jeg heller ikke det er pænt! Den minder mig om et S fra et s’togsskilt haha! Jeg har meget meget længe ønsket mig at få det fjernet så NU er processen endelig igang.

12144778_832247373555880_8045459724634692293_n

Jeg har lavet en MASSE research på de sociale medier for at finde det sted hvor jeg var tryg ved at få det lavet, det er trods alt en laser og virkelig vigtigt det bliver gjort ordentligt!!! Jeg læste og læste og bed mærke i www.undo-it.dk – Jeg skrev til dem, de havde så gode anmeldelser over det hele og efter jeg skrev til dem og fik respons lød de også bare mega søde! Det er altså en vigtig ting for mig så jeg igen, føler mig tryg og tilpas… De har hele 9 forskellige afdelinger, bl.a i København, Odense, Aarhus, Aalborg, Slagelse mm. Jeg valgte klinikken i Aarhus, men har jeg behov for at skifte klinik undervejs til København da jeg jo (rigtigt) bor i København, så kan jeg også gøre det. Jeg tog for et par uger siden til min første behandling. Jeg var egentlig ikke nervøs, mere spændt på hvordan det foregik og jeg kom ind hos Jan som har Undo-it, han var simpelthen herlig! Vi fik grint, jeg følt mig tryg med det SAMME! Vi fik snakket omkring min tatoovering og han fortalte mig selvfølgelig om hele processen, hvad jeg kunne forvente og hvordan det foregik. Herefter kom jeg hen i stolen, og så gik vi ellers igang. Jeg vil ikke lyve og sige at det ikke gjorde ondt. MEN til gengæld varede det 5 sek, så var det overstået og der blev blæst kold luft på og vupti så var jeg færdig!

Se videoen her —> 

Det ser altid ret lysere ud når behandlingen lige er lavet, og mange tror at DET er resultatet. Det kan du ikke regne med da det stadig er sort, men jeg kan allerede se en forbedring og at det ikkeer lige så sort som før, derfor giver det jo også mening at det ikke er fjernet på EEN gang. Det kræver et behandlingsforløb og hvor mange behandlinger du skal have varierer rigtig meget også alt efter hvor gammel den er, hvor den sidder, hvor dybt den er lavet osv – så hvis du som mange andre har tatooveringer som du gerne vil have fjernet, overvejer det eller er ked af, så er det mega smart, du kan lige her få et uforpligtende tilbud da alle tatooveringer er individuelle. Send et billede med af din tatoo, skriv lidt om den og få sendt en pris tilbage. Du kan også få en rentefri afdragsordning til behandlingerne, mega smart så alle kan være med. De er virkelig dygtige og her kan du se en ansigtstatoovering som er blevet fjernet. Utroligt hvad man kan idag! Meget imponerende!

1

Jeg er super spændt på mit forløb, og rigtig glad for at være igang. Jeg vil holde jer opdateret hver gang jeg får lavet en behandling på S’et og det skal jeg hver mdr. Glæder mig! Mega god karma til Undo-it og deres fantastiske personale – Kan mærke jeg har valgt helt rigtigt !

12107964_832252300222054_2168685412583433350_n

Sofia ♥

Sponsoreret

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Sandie

    Hej Sofie. Jeg har en tatovering jeg længe også har ville ha fjernet og er nu også kommet frem til at Undo-it lyder som det helt rigtige sted. Jeg har dog et spørgsmål da jeg undre mig over hvorfor du valgte at tage helt til deres klinik i Århus når nu der også ligger en klinik i KBH?

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

♡ Har lyst til at fælde en tåre ♡