#STÆRKEREENDCANCER / Videochallenge til dig!

Sofias kreative hjerterum ♥

kontorJeg er nu officielt flyttet ind og jeg er SÅ glad og taknemmelig. Her er bare så hyggeligt på mit nye kontor! Igår lærte jeg kaffetricks af de seje kaffegenier på kontoret, mødte den sejeste fyr som lærer personer i virksomheder at holde foredrag (Jamen hov da.. Hvaaa.. Sikke en tilfældighed at jeg lige var der hihiii) Sååeeeh vi har fået spændende planer på plads, jeg elsker elsker elsker at alle er selvstændige og kreative på dette sted, folk er så åbne og laver de mest fascinerende ting og når de meget interesseret spørger hvad jeg laver og jeg (virkelig) meget ydmygt (som jeg er) prøver at forklare kort at jeg fordi jeg har vejet 120 kg og var i det mørkeste hul for 3 år siden lavede en facebookside og nu er kostvejleder, blogger (og ikke blotter ) har en medlemsklub, skriver en bog og til januar holder mit første foredrag kan jeg mærke deres oprigtige glæde på mine vegne! Ligesom jeg har på deres!

Janteloven eksisterer ikke her! Og jeg føler mig hjemme Jeg er i fuld gang med at sætte mit præg på min kontorplads og den får ikke for lidt (typisk mig) Jeg gør ikke noget halvt her Og i hjerteglasset hver dag når jeg går smides der lige en post it med en drøm eller en positiv tanke ned i – Så er jeg vidst dækket ind på god energi så mine batterier snart kan oplades :)

Den bedste bedste bedste beslutning jeg længe har truffet!

Og tak for lækker hjemmelavet müsli til min søde følger Filippa der forleden hjalp mig med at filme videoer til klubben ♥ Jeg har NYDT den i store strømme med cheasy vanilje skyr og blåbær.

Gør noget godt for dig selv idag, småt som stort – no excuses! Jeg hepper på dig!

Hav en dejlig dag allesammen !


 

To get an office is the best decision i’ve made in a long time! Here are so many interesting people. And people are so dedicated to what they do. There’s a good energy and it feels like home! I’m really enjoying it here.

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#STÆRKEREENDCANCER / Videochallenge til dig!