Sofias kreative hjerterum ♥

Verdens bedste opfindelse!

IMG_7251

Kender i det at komme ind i en af sine yndlingsbutikker som jeg gjorde forleden og opdage at den kloge åge her havde glemt sin pung derhjemme i sin distræthed…. Jeg stod ved disken og skulle til at betale den søde Matas dame da jeg først troede min pung var blevet stjålet (I kender godt det der hvor man får tømt hele sin DAME taske udover hele disken og kan mærke hvordan sveden løber ned ad ryggen når man opdager pungen seriøst ikke er der) Jep det var sådan det var.. Jeg kom så i tanke om at den lå i min anden taske, men stadig derhjemme og jeg var i mit hovede gået igang med at tænke over hvordan jeg skulle strukturere dagen og nå hjem, for en ting var sikkert, at leve en hel dag uden min pung er UMULIGT!  Jeg stod i panik og kunne ikke betale den lækre MaxFactor makeup jeg ville købe til min kommende video i klubben “makeup på budget” da den søde dame siger “Du kan da bare betale med Swipp” Jeg fik lyst til at kramme hende og kysse hendes fødder, haha.

Det anede jeg ikke at man kunne. Hvad er chancen! Og jeg havde allerede appen. Det er så smart så smart, og afhængigt af hvor meget du shopper ;) Så kan du faktisk bruge op til 25000,- på Swipp dagligt!

Se denne video og red dig selv fra lignende nervøse sammenbrud ;)

 


Sponsoreret

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sofias kreative hjerterum ♥