Breakfast in bed! – Sofia Saidana
Video - Månedsfavoritter, Oktober med særlig gæst og jeg!

Breakfast in bed!

IMG_6634 (1)Startede morgenen igår med at forkæle min søde ven Shah som er her disse dage med kaffe og æggeret. Æggeretten bestod af peberfrugter og tomater stegt på panden, karry, urtesalt og peber i. Tilføj kylling, kalkunbacon eller som jeg, et par kyllingepølser i skiver. Herefter 2 æg pr person, steges og vendes og vupti så er der serveret! Det var et hit. Og fyldt med gode proteiner ! Det kan sagtens være simpelt at være sund!


This morning I’ve spoiled my good friend Shah with eggs and coffee. Put peppers on a pan with tomatoes, curry, salt and pepper, with to eggs and chicken. Healthy and good proteins.. It doesn’t have to be complicated to be healthy!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • Anne-Mette

    De har et højt indhold af c- vitamin.
    Det kunne være sjovt at teste dem før mit første 6 timers løb om få uger. Krydser fingre for den flotte præmie går til nordjylland :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Video - Månedsfavoritter, Oktober med særlig gæst og jeg!