Morninglove…. – Sofia Saidana
Breakfast in bed!

Morninglove….

12046817_843454169101867_2194981212258851183_n
Enhver ny morgen er en ny begyndelse på en ny dag. Et minut du aldrig får igen. Jeg prøver så vidt som muligt at starte mine morgener positivt, med fred og ro, det med at stresse rundt har aldrig været mig.. Ihvertfald ikke så tidligt om morgenen. Jeg nyder at vågne faktisk hele 2 timer før jeg skal ud ad døren. Drikke min kaffe og spise noget god morgenmad. Jeg har været så travl på det sidste at jeg faktisk ikke har haft hverken tid eller overskud til at lave mad derhjemme, overhovedet. Men i takt med at jeg nu har fået kontor skal der spares, og prioteres op nogle steder, ned nogle andre. Denne opskrift skal i prøve.. Det er min nye yndlings – med den nye skyr yoghurt fra Cheasy – hindbær’granatæble hedder den, 150 g, hertil en håndfuld blåbær og hindbær, 1 tsk sukrin og ca 15 mandler. Smager faaaaaantastisk! Dette er kun en af de mange opskrifter du får hver måned på kostplanen jeg laver til dig i Sofias klub, du kan se alt om den her. Jeg håber vi ses ♥ Fordi du fortjener det bedste!


Every morning is a new beginning, a new day you’ll never get back. Start it without stress, take your time to enjoy the things you like, I like my coffee and my breakfast in the morning, I’m always opening my eyes 2 hours before I have to go out of my door. Here’s 150 g protein yoghurt, some blueberrys, rasberrys, a little sugar replacement –> Sukrin, and around 15 almonds. It’s SO delicious!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Breakfast in bed!