S N A C K – Sofia Saidana
Morninglove....

S N A C K

12049545_843139002466717_8278429300994327491_n (1)Haps haps haps, jaaa der er kcal på denne tallerken.. Men som jeg altid siger, så hellere bruge dem ordentligt på noget din krop har godt af. Uanset hvordan du vender og drejer den er det her bedre end en Ben & Jerry for din krop, efter min mening ;) Jeg elsker blandingen af rosiner og mandler, det smager himmelsk – derudover snacker jeg en blomme og en kaki/sharon frugt – Kender i dem? Udover mango er dette min yndlingsfrugt. Den er så sød og lækker og spises med/uden skræld. Jeg spiser min med, som hvis det var et æble. Skyller den bare lige. Super hurtigt og lækkert til at bevare energiniveauet oppe så man ikke overfalder nærmeste 7-eleven. Ros dig selv for dine valg uanset om du stadig får en del kcal. Men at du bevidst vælger det sunde til, og det usunde fra. Do it!


I’m enjoying some afternoon snacks, almonds, raisins and fruit to keep my energy level high, and being focused.

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

1 kommentar

  • […] ville ligge så højt oppe. Mette Lyngholm har hevet en utrolig velfortjent sejr hjem og sejeste Sofia Saidana er på 2. pladsen. Det er virkelig godt selskab at være i, synes […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Morninglove....