Har tabt 4 kg på 1 mdr! – Sofia Saidana
Jeg er rædselsslagen !

Har tabt 4 kg på 1 mdr!

12342508_863916327055651_5800809713639958645_n

Som i nok ved startede jeg med min SEJE, SØDE, & DYGTIGE personlige træner Mathias Haastrup for 1 mdr siden. Vi træner 2 gange ugentligt, og jeg er tilbage på sund kost og motivation samt at give den gas til træning, og nu viser det sig sørme at jeg har tabt de første 4 kg! Det er SÅ rart! Kunne i tænke jer at følge med i min vægtopdatering? Først synes jeg i skal gætte hvad jeg vejer? (Haha sagde jeg det højt) Altså vi har alle vores op og ned ture, men det er virkelig godt at være tilbage, og jeg elsker træningen med Mathias – Han er fandme en humørbombe uden lige!!

 

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

6 COMMENTS

 • Fie

  Hej Sofia,
  Jeg elsker at følge dig, du er super sej og smuk!!

  Jeg tænkte på hvad koster sådan et forløb?, kunne virkelig godt selv bruge en personlig træner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Frøsig

  Jeg gætter på 81 kg. Sejt gået Sofia!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt at du taber 4 kg på 1 mdr. Godt gået!!!
  Jeg gætter på 83 kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Krøjgaard

  Super sejt, Sofia
  Hvor må det være den fedeste følelse, at endelig være på sporet igen. Også i december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sejt! :-) Vil gætte på 80 kilo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bak Rosendal

  Hvor er det fedt og sejt!!!
  Vejer du måske (er lidt nervepirrende at gætte) 70kg?

  Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Jeg er rædselsslagen !