Wooow

Jeg er rædselsslagen !

IMG_7822

Kære du som læser dette. Måske du har fulgt mig længe.. Måske du lige er kommet til.. Jeg vil ihvertfald gerne fortælle at jeg er hamrende skræmt pt.. Jeg har så svært ved at min egen usikkerhed på de ting jeg vil ikke skal spænde ben for mig, for en ting er jeg elsker at fortælle jer hvor meget i skal holde af jer selv, så er det viirkelig svært at føre det indad mod sig selv i de sværeste tider.

Jeg er ved at skrive mit foredrag som sætter en masse ting igang. Jeg har knoklet røven ud af bukserne for at finde lokale, så er der en masse praktisk der skal sammensættes, og er du vanvittig hvor er det bare en kæmpe udfordring. Jeg er næsten 100% sikker på det bliver en rigtig fed oplevelse som jeg bare MÅ og VILhave mere af efter, men at arrangere sit første foredrag, alt det praktiske, hvad man skal sige, lyd, lys, pause, tidsplan, det hele det er fandme svært! Og jeg har aldrig prøvet det før! Jeg er bange for folks forventninger til mig fordi jeg vil gøre alt for at i får en fed aften og går fra mit foredrag med lige præcis det jeg har lovet jer.! Kampgejst, motivation, inspiration og blod på tanden. Jeg drømmer om at tage rundt og holde masser af foredrag, men 130 mennesker til mit første er rimelig heftigt. Og jeg skal tro mere på mig selv og huske på at folk der kommer den dag er på min side. I ved jo hvem jeg er, hvad jeg står for og at jeg er på når jeg er på! MEN det ændrer ikke på at jeg er bange.. Bange for at skuffe, for at noget skal gå galt eller jeg glemmer hvad jeg skal sige. Når jeg har kaos eller problemer ser jeg det hele som ET stort problem i stedet for at se de små individuelt og sige kasse for kasse at “nu er denne kasse på plads” og lige nu er det et hvirvar.

Derfor får jeg heller ikke rigtig blogget så meget pt, men det hele bliver bedre jo mere jeg finder min egen gejst, min tro på mig selv, min vilje og min “FUCK hvad andre tænker” Jeg føler der er en masse som gerne vil se mig fejle (ikke jer) men tro mig jeg har haft mine udfordringer det sidste år på den front, og det er svært når der ikke er så meget støtte i ryggen. Men dem der hjælper mig i det private fordi de kan se det er nødvendigt er jeg virkelig taknemmelig for.

Jeg håber ihvertfald jeg kan hive mig selv op og tæske det foredrag aftsted med maner, det eneste jeg vil er at give jer en god aften og når alt kommer til alt er jeg glad for det ikke er et oplæg om produkter jeg skal lære men det er min egen historie så skulle det gå helt galt så er det jo noget jeg har dybt i min sjæl. Jeg vil bare gerne gøre det GODT! Rigtig GODT!

Samlet Danish Skin Care hudplejesæt med 12% rabat

2 COMMENTS

  • Christina

    Kære Sofia
    Selv de mest rutinerede foredrag holdere bliver nervøse, og det er trods de holder foredrag om noget langt mindre personligt. Jeg er helt sikker på du kommer til at gøre det så godt! Når en person brænder for noget, som du gør, så gennemstråler det det man laver.
    Du er altid så ærlig, håber du mærker godt efter, så du ikke overskrider dine egne grænser for hvad andre (fremmede) mennesker skal vide.
    Selvom det er et hårdt år du har, hvor du desværre opdager at nogle af dine venner egentlig ikke er dine venner, så håber jeg du også kan se det positive i at du får sorteret i din vennekreds så det kun er de bedste mennesker du har omkring dig. En sand ven stiller ikke krav til en. De nyder ens selskab og står til rådighed i svære tider. Sender en masse kærlighed, selvtillid og varme din vej! <3
    Og du er også velkommen hjemme ved os juleaften. Vores jul i år bliver noget helt andet end ellers. Det er første jul efter min mor døde i februar. Kys og kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Beyer Frømming

    Søde Sofia, jeg tror de fleste som følger dig sætter stor pris, på lige præcis din ærlighed! Hvilket jeg mener man kommer længst med :-)
    Derfor tror jeg heller ikke at nogle i salen, ville blive skuffet hvis du lige tager et minut og trækker vejret undervejs, eller siger “puha nu mistede jeg lige tråden”, whatever uanset hvad tror jeg jeg det bliver en oplevelse. Og at skulle fortælle om noget så personligt, kan det næsten ikke forventes andet, end at der lige kan komme et par hårde sekunder ;-)

    Jeg glæder mig, har ingen forventninger andet end at det bare bliver spændende at høre om dig!

    Jeg har lokket min far med som har været igennem både mad- og stofmisbrug, og pt har et vægttab på 70 kg. Og vi glæder os!! :-)

    Er sikker på det bliver en skøn aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar

ADD A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Wooow